Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u Külliye'de kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve kulüp yönetim kurulu üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u Külliye'de kabul etti
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fenerbahçe’nin Türk sporundaki yeri ve başarılarına vurgu yaparak, kulübün milyonlarca taraftarıyla, yetiştirdiği sporcularıyla ve kazandığı önemli zaferlerle Türk sporunun gurur kaynaklarından biri olduğunu ifade etti.

Erdoğan, Fenerbahçe'nin köklü tarihine atıfta bulunarak, "Mazisinde bir tarih yatan Fenerbahçe, bugün de kendisine gönül verenlerin gururu olmayı sürdürüyor." dedi. Konuşmasında, kulübün özellikle UEFA Avrupa Ligi'nde çıkacağı karşılaşmalarda başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, tüm Fenerbahçe taraftarlarına da selamlarını iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında "Milyonlarca taraftarıyla, yetiştirdiği sporcularıyla, kazandığı başarılarla Türk sporunun iftihar vesilelerinden biri olan Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Başkanı Sayın Ali Koç ve yönetim kurulu üyelerini Cumhurbaşkanlığı Külliyemizde ağırlamaktan memnuniyet duydum. “Mazisinde bir tarih yatan,” bugün de kendisine gönül verenlerin gururu olmayı sürdüren Fenerbahçe’ye, başta UEFA Avrupa Ligi olmak üzere çıkacağı müsabakalarda başarılar diliyor, tüm Fenerbahçe taraftarlarına selamlarımı iletiyorum." ifadelerini kullandı. Kısa süre önce Beşiktaş Jimnastik Kulubü Başkan, futbolcular ve yönetim kurulu üyeleri Cumhurbaşkanı Erdoğan'la bir araya gelmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.