Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci kez Saygılı dedi

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart 2019 yerel seçimlerinde Kırıkkale Belediye Başkanlığı’na mevcut Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı aday gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ikinci kez Saygılı dedi
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart 2019 yerel seçimlerinde Kırıkkale Belediye Başkanlığı’na mevcut Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı aday gösterdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin 31 Mart yerel seçimlerindeki 40 belediye başkan adayını İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen aday tanıtım toplantısında açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kırıkkale Belediye Başkanlığı’na mevcut Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Saygılı’nın aday olduğunu açıkladı.

Böylelikle, Mehmet Saygılı Kırıkkale Belediye Başkanlığı’na ikinci kez Mart 2019 yerel seçimlerinde aday gösterilmiş oldu.

KIRIKKALE EKİBİ TAM KADRO TOPLANTIYA KATILDI

Mehmet Sayıgılı ile birlikte platformda AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Nuh Dağdelen, Milletvekili Ramazan Can, Gençlik Kolları Başkanı Emre Altunçanak,  hazır bulundu. Başkan Erdoğan ile toplu şekilde fotoğraf çektiren Kırıkkale ekibi törende Erdoğan ile sohbet etti. 

Mehmet Saygılı Kimdir?

1969'da Kırıkkale'de doğdu. İlkokulu Tınaz İlkokulu’nda ortaokulu Atatürk Ortaokulu’nda, liseyi Kırıkkale Lisesi’nde bitirdi. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü’nden 1990 yılında mezun oldu. 1990-1992 yılları arasında İngiltere’de lisan eğitimi aldı. 1991-1992 yılları arasında askerlik hizmetini ifa etti. 1992 yılından itibaren merkezi Kırıkkale olan aile şirketinde ticari faaliyetlerine devam etmektedir. 2009 yılında Adalet ve Kalkınma Partisi’nden İl Genel Meclisi üyesi seçildi. 2011 yılında Kırıkkale İl Genel Meclisi Başkanı seçildi. Serbest Mali Müşavir ruhtası sahibi olan Saygılı, Kırıkkale İl Tanıtma ve Kalkındırma Vakfı (KİKTAV) kurucu üyeliği, Kırıkkale Üniversitesi Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği gibi sosyal, kültürel ve yardım amaçlı pek çok dernekte üyelikleri bulunmakta. Evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.