Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in CHP Genel Merkezindeki görüşmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e bugün iade-i ziyarette bulundu. Yaklaşık 18 yıl aradan sonra ilk kez CHP Genel Merkezi’ni ziyaret eden Erdoğan'ın Özel'le görüşmesi, CHP Genel Merkezi'nin 12. katında gerçekleşti ve 1 buçuk saat sürdü. Görüşmenin detayları da gelmeye başladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile CHP lideri Özgür Özel'in CHP Genel Merkezindeki görüşmesinin detayları ortaya çıkmaya başladı
Yayınlanma:

Görüşmede CHP lideri Özgür Özel'e Milletvekili Namık Tan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ise Cumhurbaşkanı Dış Politika ve Güvenlik Başdanışmanı Akif Çağatay Kılıç ile AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş eşlik etti. Bu ziyaret, 2 Mayıs'ta AK Parti Genel Merkezi'nde yapılan görüşmenin ardından başlayan normalleşme sürecinin bir devamı niteliğinde oldu.

Görüşmeye dair detaylar da netleşmeye başladı. Erdoğan'ın görüşme esnasında kahve içtiği ve ilk görüşmenin aksine bu kez AK Parti tarafından Sözcü Ömer Çelik'in görüşmeyle ilgili açıklama yapacağı belirtildi. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise görüşme sonrasında CHP MYK'yı topladı.

HANGİ KONULAR GÜNDEME GELDİ?

Görüşmede, emekli maaşı ve asgari ücrete ara zam, kayyum atamaları, Gezi davası tutukluları, Anayasa Mahkemesi (AYM) ve Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) kararlarının uygulanmaması, öğretmen atamalarında mülakatın kaldırılması gibi iç politika konularının yanı sıra dış siyaset, Gazze'deki katliam ve terörle mücadele de masaya yatırıldı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.