Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Hemşerilerine hitap etti: Miting öncesi cami müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, memleketi Rize'de hemşerilerine otobüs üzerinden hitap etti. Konuşmasında, Rize şehir merkezinde büyük bir cami inşa etme planlarını duyurdu ve bu projeyle ilgili detaylar paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rize'de Hemşerilerine hitap etti: Miting öncesi cami müjdesi
Yayınlanma:

Erdoğan, mevcut caminin kayma yapmış olduğunu belirterek, "Şimdi makinayla çayı tarıyoruz. Ben anlamam siz anlıyorsunuz bu işlerden. Benim hemşerilerim kendine yakışanı yapar. Rizemizde inşallah Rize şehir merkezinde muhteşem bir camiyi inşa edelim istiyoruz. Bu büyük cami ile birlikte Rize'nin kendine yakışanını inşallah gerçekleştirelim istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı, mevcut caminin ise yeni cami tamamlandıktan sonra farklı bir şekilde değerlendirileceğini ve gerekli adımların atılacağını söyledi.

Erdoğan, ayrıca valilik önünde düzenleyeceği miting hakkında da bilgi verdi. "Yarın valilik önünde inşallah mitingimizi yapacağız. Gerek Türkiye gerekse dünyada olup bitenlerle ilgili tüm düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım." diyerek, hemşerilerine seslendi.

Konuşmasının sonunda, "Allah yâr ve yardımcınız olsun diyorum. Sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Sizleri Allah'a emanet ediyorum." diyerek halkına iyi akşamlar diledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.