Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hakaret eden kişi tutuklandı

İstanbul'da, sosyal medya üzerinden Gazi Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hakaret eden bir zanlı yakalanarak tutuklandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne hakaret eden kişi tutuklandı
Yayınlanma:

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 18 Ekim'de Bahçelievler'de gerçekleştirdikleri operasyonla şüpheli M.H.Y.’yi gözaltına aldı.

Zanlının emniyetteki işlemleri tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, konuyla ilgili olarak 18 Ekim'de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, devletimize ve Türk Silahlı Kuvvetlerimize hakaret eden şahsın 20 yaşındaki M.H.Y. olduğu tespit edilmiştir. Bu şahıs, Bahçelievler'de yakalanarak gözaltına alınmış ve dijital materyallerine el konulmuştur. Halkımız arasında kin ve nefret tohumları ekmeye çalışanlara asla göz açtırmayacağız. Siber dünyada zehrini akıtan bu siber zorbaları tek tek yakalayacağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.