Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yetkiyi milletten aldıkları halde hizmeti hapisteki teröristlere veriyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bitlis'te düzenlenen kamu ve özel sektör yatırımları toplu açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Bir yıllık aranın ardından Bitlis’e tekrar gelen Erdoğan, bölgenin kalkınma sürecindeki ilerlemeleri ve hükümetin yatırımlarını vurguladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yetkiyi milletten aldıkları halde hizmeti hapisteki teröristlere veriyorlar
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında Bitlis’e yapılan 76 milyar liralık yatırımla, şehrin çehresini değiştirecek projelere imza attıklarını belirtti. “Durmak yok, yola devam” diyen Bitlisli kardeşlerine teşekkür eden Erdoğan, tamamlanan projelerin Bitlis halkının hizmetine sunulduğunu söyledi.

SAVUNMA SANAYİNDE KAYDEDİLEN BAŞARILAR

Son 22 yılda savunma sanayii alanında büyük başarılar elde ettiklerini ifade eden Erdoğan, Türkiye’nin artık kendi uçağını ve gemisini üreten bir ülke haline geldiğini vurguladı. Terörün Doğu ve Güneydoğu bölgelerinden çekilmesinin ardından ortaya çıkan güzellikleri gözlemlediklerini belirten Erdoğan, güven ortamının sağlandığını ve yatırımların hızla ilerlediğini söyledi.

GABAR’DAKİ BAŞARILAR VE TERÖRLE MÜCADELE

Gabar bölgesinde petrol çıkarıldığını ve Türkiye’nin petrol üretiminin yarısının buradan elde edildiğini belirten Erdoğan, bu başarıların tesadüf olmadığını ve tüm bu gelişmelerin teröre karşı dik duran vatandaşlar sayesinde mümkün olduğunu ifade etti. Eski Türkiye’nin geride kaldığını, köken ve inanç nedeniyle insan ayrımcılığının sona erdiğini belirten Erdoğan, terör tehdidinin tekrar hortlatılmasına izin vermeyeceklerini vurguladı.

SİYASİ ELEŞTİRİLER VE GELECEK VİZYONU

Konuşmasında, İstanbul'un çevre hazinelerinin özelleştirildiğini ve bazı belediyelerin akraba çiftliklerine dönüştüğünü söyleyen Erdoğan, ana muhalefeti de eleştirdi. “Ana muhalefetten ülkeye fayda gelmesi mümkün değildir” diyen Erdoğan, Türkiye’yi sıkıntılarından kurtaracak olanın Cumhur İttifakı olduğunu ve Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşacaklarını belirtti.

Erdoğan, "İstanbul'un en nadide çevre hazinesini para babalarına peşkeş çekiyorlar. Göreve geldikleri belediyeleri 3 ayda hısım, akraba çiftliğine çevirdiler. Söz verdikleri halde binlerçe işçiyi kapı dışarı ettiler. Avrupa başkentlerinde keyif çatan bir elitizm çıktı. Kendi gelecekleri dışında hiçbir gündemleri yok. Yetkiyi milletten aldıkları halde hizmeti hapisteki teröristlere veriyorlar.

Gazi Meclis'in adabına yakışmayacak çekilde, provokatör bir marjinale kimlerin kol kanat açtığını gördük. Milletin Meclisinde millete, milli iradeye hakaret eden, dilinden kin ve nefret akan provokatörü ellerinden gelse demokrasi havarisi ilan edeceklerdi. Milletle ve milletin değerleriyle kavgalı bir avuç marjinal ana muhalefeti esir almıştır. Halktan ve sokaktan tamamen kopmuş durumdalar. Milletimiz de bunları çok iyi görüyor. Ana muhalefetten ve yol arkadaşlarından ülkeye fayda gelmesi mümkün değildir. Türkiye'yi sıkıntılarından kurtaracak olan yine Cumhur İttifakı'dır. Bize güvenmeye devam edin. Nice zorluğun üstesinden nasıl geldiysek, hayal denilenleri başardıysak, Türkiye Yüzyılı'nı da aynı şekilde yapacağız." dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.