Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin Güran mesajı: "Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Narin Güran için taziye mesajı yayımladı ve "Evladımızı bizden koparanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacağım." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Narin Güran mesajı: "Narin’i katledenlerin adalet önünde mutlaka hesap vermesini sağlayacağız"
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Narin Güran için taziye mesajı yayımladı. Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Narin'in vahşice katledilmesinden duyduğu derin üzüntüyü dile getiren Erdoğan, "Narin kızımıza Allah’tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Bu acı haber hepimizi derinden sarstı; tarifsiz bir keder içindeyiz." dedi.

Cumhurbaşkanı, Narin’in kaybolduğu günden itibaren güvenlik güçlerinin büyük bir özveriyle çalıştığını ancak 19 gün süren aramalara rağmen üzücü haberin geldiğini belirtti.

Narin'in katillerinin adaletten kaçamayacağını vurgulayan Erdoğan, "Evladımızı bizden koparanların hak ettikleri en ağır cezayı almaları için adli sürecin sonuna kadar takipçisi olacağım." sözleriyle olayın peşini bırakmayacaklarını ifade etti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.