Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paris'teki Olimpiyat açılışı üzerinden CHP'ye eleştiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları’nın açılışında sahnelenen gösterilere sert tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Paris'teki Olimpiyat açılışı üzerinden CHP'ye eleştiri
Yayınlanma:

Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhrbaşkanı Erdoğan, bu gösterilerin karşı karşıya olunan tehdidin boyutlarını bir kez daha gözler önüne serdiğini belirtti.

"İnsanları birleştirmesi gereken bir uluslararası spor etkinliği insanlığa, fıtrata ve insanı insan yapan değerlere düşmanlıkla açıldı. Olimpiyatlar; insan tabiatını bozan, aileyi ifsat eden ve nesillerin emniyetini ve bekasını tehdit eden sapkınlığa alet edilmiştir. Olimpiyatların uluslararası etkisi kullanılarak en masum varlıklarımız olan çocuklarımız iğrenç bir şekilde hedef alınmıştır." dedi.

Erdoğan, Paris’teki gösterinin sadece Katolik âlemini ve Hristiyan dünyasını değil, aynı zamanda Türkiye'yi de rencide ettiğini ve infial yarattığını vurguladı. Ayrıca, LGBT sapkınlığını özgürlük olarak lanse edenlerin, başörtülü sporculara tahammül edememesinin bunların kafalarındaki özgürlük tarifini de ortaya koyduğunu belirtti.

"Bunlar sadece İslam’a ve Müslümanlara değil; fıtri olan, kutsal olan her şeye düşmanlar. Paris skandalı, bu gerçeği bir kez daha gün yüzüne çıkarmıştır. Sapkın akımlarla ve bunları insanlığın başına bela eden küresel güçlerle mücadelemizi tavizsiz şekilde sürdüreceğiz." ifadelerini kullandı.

OLİMPİYAT ÜZERİNDEN CHP'YE ELEŞTİRİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, cinsiyetsizleştirme projelerinin Türkiye'de bölücü örgütün siyasi uzantıları ve CHP’li belediyeler tarafından üstlenilmesinin de ibret verici olduğunu söyledi. Son olarak, Paris’te sahnelenen rezaletin herkesin gözlerini açacağına ve bu olayın hepimiz için bir uyanış ve toparlanma vesilesi olacağına inandığını belirtti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.