Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde gerçekleşen saldırı sonrası başsağlığı telefonu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sarıyer'deki Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde gerçekleşen saldırı sonrası cemaate başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Santa Maria İtalyan Kilisesi'nde gerçekleşen saldırı sonrası başsağlığı telefonu
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı, Santa Maria İtalyan Kilisesi Rahibi Anton Bulai ve Polonya'nın İstanbul Başkonsolosu Witold Lesniak ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tüm cemaate başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ilettiğini belirtti. Erdoğan, görüşmelerde faillerin en kısa sürede yakalanması için gerekli adımların atıldığını ifade etti.

Altun, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "Tüm cemaate başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini ileten Sayın Cumhurbaşkanı'mız, faillerin en kısa sürede yakalanması için gereken adımların atılmakta olduğunu ifade etti." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Santa Maria İtalyan Kilisesi Rahibi Anton Bulai'ye başsağlığı dileklerini ileterek, emniyet teşkilatının olayla ilgili tüm imkanlarıyla seferber olduğunu belirttiği bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiği video da paylaşıldı. Erdoğan, "Öyle zannediyorum ki kısa zamanda bu fail yakalanacaktır." şeklinde ifadeler kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.