Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit öğretmen Aybüke Yalçın paylaşımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 yıl önce Batman'ın Kozluk ilçesinde hain bir terör saldırısında şehit edilen öğretmen Aybüke Yalçın'ı ölüm yıl dönümünde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla andı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit öğretmen Aybüke Yalçın paylaşımı!
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Aybüke Yalçın'ın mesleğine ve vatanına olan bağlılığına vurgu yaparak, "Mesleğini icra etmekten; vatanına, milletine faydalı olmaktan, öğrencilerine iyi bir eğitim vermekten başka gayesi olmayan, ancak bölücü teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit edilen Aybüke Yalçın’ı, şehadetinin 7. yılında rahmetle yâd ediyorum," ifadelerini kullandı.

"KATİLLERİYLE MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ"

Erdoğan, Aybüke Yalçın'ın katilleriyle mücadelenin sonuna kadar devam edeceğini belirterek, "Aybüke kızımızın katilleriyle mücadelemizi hem ülkemizde hem de bölgemizde sonuna kadar sürdüreceğiz," dedi. Bu ifadelerle teröre karşı kararlılığın altını çizdi.

EĞİTİM ŞEHİTLERİNE VEFA

Aybüke Yalçın, Batman'ın Kozluk ilçesinde görev yaparken, 9 Haziran 2017 tarihinde PKK'lı teröristler tarafından gerçekleştirilen saldırıda şehit olmuştu. Yalçın, genç yaşta mesleğine olan tutkusu ve öğrencilerine adadığı hayatıyla milletin gönlünde yer etmişti.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.