Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sivas'ta gündemi belirleyen açıklamalar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçime sayılı günler kala bugün partisinin Sivas mitinginde vatandaşlarla buluşup önemli mesajlar verdi. Erdoğan, burada yaptığı konuşmada CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in bedelli askerlik sözlerini hatırlatarak, "Bedelli askerlik üzerinden gençlerimizi hedef almak zihniyet bozukluğunun işaretidir." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Sivas'ta gündemi belirleyen açıklamalar!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, yerel seçim çalışmaları kapsamında partisinin Sivas mitinginde vatandaşlara hitap etti. Bedelli askerlik üzerinden CHP Genel Başkanı Özgün Özel'i eleştiren Erdoğan, "Bedelli askerlik üzerinden gençlerimizi hedef almak zihniyet bozukluğunun işaretidir." dedi.

Erdoğan, "AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak Türkiye'yi bölgesel ve küresel güç haline getirme azmimizle aziz milletimizin emrindeyiz." diye konuştu.

erdogan-sivas.jpg

"SİVAS'TAN REKOR DESTEK BEKLİYORUZ"

Yaklaşan ramazan ayını da hatırlatana Cumhurbaşkanı Erdoğan "Ramazan’da tutacağınız oruçların şimdiden Allah katında kabul olmasını diliyorum. Rabbim bizlere ramazanın bayramı gelmeden 31 Mart’ta milli irade bayramına da birlikte olmayı hazin etsin inşallah. Ramazan ayını çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Gündüzünü de gecesini de en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Sivaslı kardeşlerimin bu konuda tüm Türkiye'ye örnek olacağına inanıyorum." şeklinde konuştu.

SİVAS'A YAPILANLARI ANLATTI

Sivas’a da son 21 yılda yapılan hizmetleri de anlatan Erdoğan, "Sivas'a günümüz rakamlarıyla toplam 197 milyar TL tutarında yatırım yaptık. Eğitimde 3 bin 677 adet derslik inşa ettik. Gençlik ve sporda 17 bin kişilik kapasiteli Yüksek öğretim yurtları inşa ettik. Sosyal yardımlarda ilimizdeki ihtiyaç sahipleri için 4,5 milyar TL’lik kaynak aktardık. Toplam 1415 yataklı 24 hastaneyle birlikte 61 adet sağlık tesis hizmete aldık. TOKİ vasıtasıyla 11 bin 619 konutu tamamlayıp hak sahiplerine teslim ettik." ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin adaylarını Sivaslılara emanet ederek, 31 Mart akşamı rekor oy beklediklerini söyledi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.