Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un kentsel dönüşümüne ilişkin yol haritasını açıklayacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugünkü programda İstanbul'un kentsel dönüşümüne ilişkin yol haritasını açıklayacak. İstanbul'da 600 bin konutun dönüştürülmesi hedefleniyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'un kentsel dönüşümüne ilişkin yol haritasını açıklayacak
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün İstanbul'da önemli bir programa katılarak megakentin kentsel dönüşüm sürecini açıklayacak.

Cumhurbaşkanı, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayında düzenlenen programda İstanbul'daki kentsel dönüşüm çalışmalarının yol haritasını kamuoyu ile paylaşacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, dün yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın büyük müjdeler vererek bu süreci başlatacağını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Yarısı Bizden' kampanyasının nasıl olacağı ve yol haritasında nelere dikkat edileceğini açıklaması bekleniyor. Ayrıca Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, vereceği müjdelerle yüz binlerce konutun yenilenmesi sürecini başlatacağı öğrenildi. Atılacak olan bu adımlarla olası İstanbul depremi için hazırlıkların hız kazanması hedefleniyor.

ERDOĞAN YEREL SEÇİM MESAİSİNDE

Öte yandan yerel seçim çalışmalarını da sürdüren Cumhurbaşkanı Erdoğan, illerde yapılan temayül yoklamalarını yakından takip ediyor. Perşembe gününden beri çalışmalarını İstanbul'da sürdüren Erdoğan'ın Şanlıurfa, Erzurum ve Tekirdağ için yapılacak temayül yoklamasına katılması bekleniyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.