Dağıstan Araç güven tazeledi

Kırıkkale İli Delice İlçesi Şahçalı Köyü Derneği 5. Olağan Genel Kurulu Ankara Etlik’teki Ayvalı Caddesi Seval Sokakta bulunan Dernek Merkezinde yapıldı.

Dağıstan Araç güven tazeledi
Yayınlanma:
Güncelleme:

GÜLTEN KURT

Genel Kurulda Divan Başkanlığına Dernek Üyesi olan Kırıkkaleliler Vakfı Başkanı Aytekin Araç seçildi.

YENİ KONAĞIN TEMELİ ATILDI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları adına 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmaları yapıldı. Açılışın ardından önceki yönetim adına Başkan Dağıstan Araç faaliyet raporunu okuyarak geçen dönem hakkında bilgi verdi. Derneğin gelişim sürecinde olduğunu, bunun için köylülerin tamamının dernek faaliyetlerine katılması gerektiğini bildirdi. Ayrıca Köye yapılması planlanan Köy Konağı projesinin de temeli atıldı. Üzerinin yapılması için konağın 2019 yılında tamamlanarak kullanıma açılması gerektiğini bildirdi.

ARAÇ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Daha sonra verilen önergelerde yer alan isimler oybirliği ile seçilerek yeni yönetim, denetim ve üst kurul delegeleri belirlendi. Yönetim Kurulu Başkanlığına Dağıstan Araç, Başkan Yardımcılığına Ali Ergün, Sekreterliğe Ali Araç, Saymanlığa Mustafa Örnek, üyeliğe ise Köksal Altınkaynak oybirliği ile seçildiler.

aytekin-arac-11.jpg

4-023.jpg

1-029.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.