DEAŞ'a eş zamanlı baskın: 47 şüpheli yakalandı!

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan paylaşımda eş zamanlı olarak yapılan 'BOZDOĞAN 6' operasyonlarında toplamda 47 DEAŞ şüphelisinin yakalandığı duyuruldu.

DEAŞ'a eş zamanlı baskın: 47 şüpheli yakalandı!
Yayınlanma:

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından sosyal medyada yapılan açıklamaya göre, farklı illerde DEAŞ terör örgütüne yönelik farklı illerde eş zamanlı 'BOZDOĞAN 6' operasyonları gerçekleştirildi.

DEAŞ'A AĞIR DARBE

Bakan Yerlikaya gerçekleşen operasyonlarda toplamda 47 şüphelinin yakalandığını duyurdu.

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda İstanbul, Kırıkkale, Ankara, Adana ve Bursa illerinde önemli gelişmeler yaşandı. İstanbul'da DEAŞ terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten 22 şüpheli kişi güvenlik güçlerince yakalandı. Kırıkkale'de ise DEAŞ bağlantılı 1 kişi operasyonlar neticesinde ele geçirildi. Aynı şekilde Ankara'da 15 DEAŞ şüphelisi, Adana'da 2 DEAŞ üyesi ve Bursa'da da 7 DEAŞ bağlantılı kişi operasyonlarla yakalandı.

2023'ten günümüze kadar DEAŞ'a yönelik gerçekleştirilen toplam bin 162 operasyonda ise toplamda 2 bin 402 şüpheli DEAŞ üyesi ele geçirildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.