Değişen hava koşulları dondurma esnafını vurdu

Gençlik Parkı, değişken hava koşulları nedeniyle dondurma sezonunu tam olarak açamadı. Parkın dondurma esnaflarından Sallı Ekici, havanın sıcaklık değişimleri sebebiyle sezonunun açılamadığını belirterek Ankara'daki diğer bölgelere kıyasla daha uygun fiyatlar sunmalarına rağmen, dondurma fiyatlarının hâlâ yüksek bulunmasından yakındı.

Değişen hava koşulları dondurma esnafını vurdu
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: GAMZE ERDOĞAN

Ankara'nın tarihi semtlerinden biri olan Ulus'ta yer alan Gençlik Parkı, her sene yaz aylarını dondurmayla karşılıyor. Parkın en renkli köşelerinden biri olan dondurma esnafları, sıcak havaların gelmesiyle birlikte ziyaretçilerini ağırlamaya başlamıştı. Son haftalarda kente hâkim olan soğuk hava koşulları nedeniyle dondurma satışları duraksamaya geçti.

adsiz-tasarim-1.png

Parkta dondurma satan esnaflardan biri olan Sallı Ekici, dondurma satışlarıyla ilgili son durumu anadolugazete.com.tr'ye anlattı.

Ekici, "Dondurmanın topu her yerde 50 TL, bizde ise 20 TL. Yine de buraya gelenler pahalı diyor, pes artık. Bizim işimiz tamamen hava durumuna bağlı, zaten bir süredir hava şartları nedeniyle işlerimiz durgun giderken bir de dondurmalar pahalı bulunuyor." şeklinde tepkisini dile getirdi.

adsiz-tasarim-2.png

ŞEHRİN ÖNEMLİ BULUŞMA NOKTALARINDAN BİRİSİ

Gençlik Parkı, sadece dondurma keyfi için değil, aynı zamanda şehrin önemli buluşma noktalarından biri olarak da öne çıkıyor. Yeşil alanları, dinlenme alanları ve çeşitli etkinlikleriyle hem gençlerin hem de ailelerin keyifli vakit geçirebileceği bir mekân olan park, eski ve yeni nesillerin buluşma noktası olarak da önem taşıyor.

adsiz-tasarim.png

Parkın dondurma esnafı Sallı Ekici, dondurma tutkunlarının tercihlerine dikkat çekiyor.

Kaliteli ürünlerine ve uygun fiyatlarına rağmen müşteri memnuniyeti konusunda bazı zorluklar yaşadıklarını ifade eden Sallı Ekici, şunları kaydetti: "Biz burada hakiki dondurma satıyoruz. Dondurmanın kalitesi ortada, ancak fiyatlarımıza müşterilerimiz pek alışık değil gibi görünüyor. Yine de lezzetimizi tatmak isteyenleri bekliyoruz."

 Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.