Demet Akalın'dan gündemi sarsan paylaşım!

Türkiye’de başıboş köpeklerle ilgili tartışmalar sürerken, ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan gündemi sarsan bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Akalın, yakın zamanda kuzeninin başıboş köpeklerin saldırısına uğrayarak hayatını kaybettiğini duyurdu.

Demet Akalın'dan gündemi sarsan paylaşım!
Yayınlanma:

Demet Akalın, kuzeninin sabah yürüyüşü sırasında köpeklerin saldırısına uğradığını ve olay sonucunda yaşamını yitirdiğini belirtti. Paylaşımında, "2 evlat annesiz kaldı" ifadelerine yer veren Akalın, bu acı olayın kendisini derinden sarstığını ifade etti.

Bu trajik olay, Türkiye'de başıboş sokak köpekleri konusundaki tartışmaları yeniden alevlendirdi. Hayvan severlerin mücadelesi sürerken, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) de sokak hayvanları ile ilgili yeni bir yasa üzerinde görüşmeler devam ediyor.

"TUNAHAN’IN YAŞADIĞI KORKU"

Demet Akalın, köpek saldırısı sonucu yaralanan Tunahan'ın videosunu da paylaşarak, bu tür saldırıların ne kadar tehlikeli olabileceğine dikkat çekti. Ünlü şarkıcının paylaşımı, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve 400'den fazla yorum aldı.

Başıboş köpeklerle ilgili yasa çalışmalarının hızlandırılması gerektiğini belirten birçok kullanıcı, Demet Akalın’a destek mesajları gönderdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.