Demirli Derneği’nde Genel Kurul heyecanı

Kırşehir Kaman Demirli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 8. Olağan Kongresi yapıldı. Hüseyin Ata yeniden dermek başkanlığına seçildi.

Demirli Derneği’nde Genel Kurul heyecanı
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER

GÜLTEN KURT

 

Kırşehir Kaman Demirli Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde genel kurul heyecanı yaşandı. Derneğin Demetevler’deki binasında yapılan genel kurula ilgi yoğundu. Derneğin Başkanı Hüseyin Ata’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen genel kurul Kırşehirli Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar ile çok sayıda dernek başkanı ve Kırşehirli katıldı.

ATA, ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Divan kurulunun seçimiyle başlayan genel kurul Genel Başkan Hüseyin Ata’nın konuşmasıyla devam etti. Derneğin bir yıllık faaliyet raporunu sunan Ata, yapılan çalışmalardan tek tek bahsetti. Dernek bütçesi hakkında bilgi veren Ata, gelir ve giderlerden söz etti. Dernek tarafından yapımı üstlenen sosyal tesis için yürütülen çalışmalara da değinen Ata, bu konuda herkesten destek beklediğini söyledi. Ata, çoğu insanın yapamazlar düşüncesine inat bu projeyi bitirip, hemşerilerinin hizmetine sunacaklarını da söyledi. Maddi ve manevi destek olmalarını, hiç bir şey yapmayanların ise en azından susmalarını rica eden Ata’ya konuşması sırasında 3 bin 500 TL’lik bir yardım notu ulaştı. Yardım için teşekkür eden Ata, aynı duyarlılığı diğer hemşerilerinden de beklediklerini söyledi.

demirli-kutu.jpeg

GÖKÇINAR, SAHİP ÇIKMALIYIZ

Kırşehirli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Hilmi Gökçınar da yaptığı konuşmada, derneğin faaliyetlerinden övgü ile bahsetti. Gökçınar, “Kırşehirlilerin genel olarak birlik ve düzen içinde olduğunu belirterek, çok sayıdan bürokrata sahibiz. Fakat aynı başarıyı siyasette bir türlü yakalayamadık. Kırşehirliler olarak destek olmalıyız. İmkanı olan maddi, olmayan ise en azından düdük çaldığında veya seslenildiğinde ses vermek, bir araya gelmek de bir destektir. Biz Kırşehirliler olarak bir birimize sahip çıkmalıyız. Neye rağmen? Her şeye rağmen” diye konuştu. Konuşmaların ardından faaliyet ve bütçe raporları oylamaya sunuldu. Tek listeyle seçime giren mevcut başkan Hüseyin Ata, yeniden genel başkanlığa seçildi.

Demirli Köyü 8. Olağan Genel Kurulu’nun ardından Kırşehir Dernekler Federasyonu Başkanı Hilmi Gökçınar, Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Canavar ve yönetim kurulu üyeleri Yenimahalle Kırşehirliler Derneği Başkanı ve Federasyonun Genel Başkan Vekili Halil Kolukırık’ın eşi Ümüş Kolukırık’ın vefatı nedeniyle taziye ziyaretinde bulundular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.