Denizli'de 2 güvenlik görevlisi gaziye saldırdı

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'nde iki güvenlik görevlisinin terör gazisine yönelik şiddeti büyük tepkilere yol açtı.

Denizli'de 2 güvenlik görevlisi gaziye saldırdı
Yayınlanma:

Olay, gece saat 22.00 sularında hastanede meydana geldi. Fırat Kalkanı Harekatı sırasında El-Bab'da yaralanarak gazi olan Denizlili S.G., hastanede tedavi gören eşinin yaşlı dedesiyle ilgileniyordu.

Refakatçi değişimi sırasında hastane güvenlik görevlileriyle tartışma yaşayan S.G., olayın ardından güvenlik görevlileri tarafından şiddetli bir şekilde müdahaleye maruz kaldı. İki güvenlik görevlisi, S.G.'nin boğazına yapışarak yere serdi ve fiziksel şiddet uyguladı. Araya giren polis memuru, arbede sırasında yaşanan kargaşayı güçlükle sonlandırdı.

Olayın cep telefonuyla çekilen görüntüleri sosyal medyada hızla yayıldı ve geniş bir tepki topladı. Görüntülerde, S.G.'nin eşinin ve çocuğunun önünde yaşadığı şiddet açıkça görülüyor. Tepkiler üzerine, güvenlik görevlileri ve gazi arasında yaşanan olayla ilgili her iki taraf da birbirlerinden şikayetçi oldu.

Toplumun farklı kesimlerinden, özellikle gazilerden ve vatandaşlardan gelen tepkiler, bu çirkin saldırının kınanmasına ve sorumluların adalet önüne çıkarılmasına yönelik çağrılar içeriyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.