Destici'den bankalara çağrı: Limit düşürenin kartlarını iptal edin

BBP Genel Başkan Mustafa Destici, bankalara ilginç bir çağrıda bulundu. Destici, kredi kartı limitlerini 100 bin TL'nin altına düşürenlerin kartlarının iptal edilmesini istedi.

Destici'den bankalara çağrı: Limit düşürenin kartlarını iptal edin
Yayınlanma:

TBMM'ye sunulan yeni torba yasa teklifinde Savunma Sanayi Fonu’na gelir amacıyla limiti 100 bin lirayı geçen kredi kartı sahiplerinden yıllık 750 lira alınmasına ilişkin bir düzenleme yer alıyor. Kamuoyunda tartışma konusu olan teklifin ardından vatandaşlar kart limitini 100 bin liranın altına düşürmeye başladı.

Limit düşürenlerin sayısının artmasının ardından Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'den ilginç bir açıklama geldi. Destici, bankalara çağrıda bulunarak limitini düşürenlerin kartlarının iptal edilmesini istedi.

"KREDİ KARTLARINI LÜTFEN İPTAL EDİNİZ"

Destici, "Ülkemize ve milletimize yönelik tehditlere karşı, kahraman Türk Ordumuzu daha güçlü hale getirmek gayesiyle Savunma Sanayi için oluşturulacak olan ek fona, ayda sadece (yaklaşık bir paket sigara ya da lüks kafelerde bir bardak çay parası olan) 62.5 lira, yılda 750 lira vermemek için, kredi kartlarının limitlerini 100.000 liradan 99.000 liraya düşüren, yüksek gelirlere sahip, “savunma sanayimizin gelişmesine direnç oluşturmaya çalışan”, başta bir konserden milyonlar alan hayırsız sanatçılar ile dolarla maaş alan medya mensuplarının ve bunu yapan siyasetçilerin kredi kartlarını lütfen iptal ediniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.