Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yeni ve ilginç filmler yer alıyor.

Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Hafta sonu dijital platformlar yine yeni içeriklerle izleyenleri karşılıyor. Eski yapımların da yeniden akışa eklendiği haftada sizin için derlediklerimize bakmadan ekran başına oturmayın.

SELMA - MUBI

Selma yürüyüşü, 1965 yılında Martin Luther King Jr.'ın liderliğinde gerçekleşti. Bu olay, Afro-Amerikalıların ayrımcılıkla mücadelede sergilediği sivil haklar hareketinin önemli bir aşamasını temsil ediyordu. Ava DuVernay'in yönetmenliğini üstlendiği bu anlamlı film, Sundance ödülü kazanan yapımlarıyla bilinen yönetmenin ilk büyük başarısı olarak dikkat çekiyor; diğer yapımları arasında "When They See Us", "Origin" ve "13TH" gibi önemli eserler yer alıyor.

heroic-losers.webp

HEROİC LOSERS - GAIN

Eski futbolcu Fermín Perlassi ve eşi Lidia, yaşadıkları kasabada bir iş merkezi oluşturabilmek için kasaba sakinlerinden para toplar ve bankaya yatırırlar. Ertesi gün hükümet ülkedeki tüm bankalardaki bütün paralara el koyar. Fermin ve yakın dostları, paralarının peşine düşer. Filmin başrolünde Ricardo Darin var. Film ilk çıktığı günlerde sık sık La Casa de Papel'e de benzetildi.

kapak-170841.jpg

MİNARİ - TRT2

1980’lerde Arkansas’a taşınan Koreli bir aile; hem yeni işleri olan tarım ile uğraşır hem de sahip oldukları kültürden epeyce farklı bir yerde yaşamaya çalışırlar. Aile olarak kalabilmek mümkün müdür? Steven Yeun, Han Ye-ri, Alan S. Kim ve buradaki performansıyla En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Oscarı’nı kazanan Yoon Yeo-jeong, filmin başrollerinde.

BENİ KANDIRAMAZSIN - NETFLIX

Eski bir asker olan Maya, gizlice yerleştirilmiş bir dadı kamerasında öldürüldüğünü sandığı eşini görür; bu görüntünün ardından kökeni geçmişe uzanan ölümcül bir komplo da adım adım keşfedilmeye başlar.

1-28122023f391b03a.jpg

KAR KARDEŞLİĞİ

Yönetmenliğini J.A Bayona'nın üstlendiği filmde 1972'de bir Uruguay uçağının And Dağları'nın orta yerine düşmesinin ardından hayatta kalan yolcular birbirlerine ümit kaynağı olur. Trajik olayların yaşandığı ve gerçek bir öykü olan olayın filmi İspanya'nın Oscar adayı oldu.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum