Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yeni ve ilginç filmler yer alıyor.

Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - ÖMERCAN ÖZMEN

Hafta sonu dijital platformlar yine yeni içeriklerle izleyenleri karşılıyor. Eski yapımların da yeniden akışa eklendiği haftada sizin için derlediklerimize bakmadan ekran başına oturmayın.

THE PARADES - NETFLİX

Minako, yıkıcı bir felaketin ardından kaybolan oğlunu umutsuzca arayan bir annedir. Ancak bir gün, genç bir adam olan Akira ve arkadaş grubuyla tanışması, oğlunun aslında öldüğünü ve ruhlar aleminde sıkışıp kaldığını fark etmesine neden olur. Bu şok edici gerçeği kabul etmek kolay değildir, ancak kurtulmaları için yaşayanlarla olan ilişkilerini sonlandırmaları gerekmektedir. Ve işte, son bir veda için düzenlenen geçit törenine doğru adım adım ilerleyen bir hikaye. Michihito Fuji'nin yönettiği duygusal drama, 29 Şubat'ta yayınlanacak.

CEMRE VE EDA - MUBI

Cemre ve Eda arasındaki yakın arkadaşlık bağı, Eda'nın Berk'e olan ilgisi nedeniyle zayıflamaya başlar. Nazlı Bulum ve Seda Güngör'ün başrollerini paylaştığı, Melisa Üneri'nin yönettiği bir kısa film.

UNDINE - BLUTV

Erkek arkadaşı tarafından terk edilen Undine adındaki bir tarihçi, ayrılık sürecinde bir efsaneye inanmaya başlar: Eski sevgilisini öldürüp suya geri dönmesi gerektiği. Berlin'de yaşayan bir su perisinin çağdaş masalını konu alan bu film, gerçeklikle mitolojik unsurları bir araya getiriyor. Alman yönetmen ve senarist Christian Petzold, bu filmiyle Berlin Film Festivali'nde FIPRESCI Ödülü'nün sahibi oldu.

NEW ORDER - BLUTV

Distopik bir gelecekte geçen film, bir üst sınıf ailenin düğününü konu alıyor ve bu düğüne sınıf farklılığından gelen insanların saldırmasıyla yaşanan büyük kaosu, şiddetli çatışmaları ve güç dengesizliklerini işliyor. Meksika-Fransa ortak yapımı bu film, 77. Venedik Film Festivali'nde Jüri Büyük Ödülü'nün sahibi olan Michel Franco'nun yönetmenliğinde çekildi.

THE TOWER - TRT2

Beyrut’ta, bir mülteci kampında yaşayan Filistinli 11 yaşındaki Wardi, kendi
ailesinin geçmişini, kampta yaşayan farklı kuşaklardaki kişilerin
hikayeleri sayesinde öğrenmeye başlar. Mats Grorud yönetmenliğinde,
Norveç yapımı bir animasyon.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.