Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yine birbirinden ilginç içerikler var.

Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim?
Yayınlanma:

ÖZEL HABER - YASİN ŞAHİN

Hafta sonu dijital platformlar yine yeni içeriklerle izleyenleri karşılıyor. Eski yapımların da yeniden akışa eklendiği haftada sizin için derlediklerimize bakmadan ekran başına oturmayın.

0142510.webp

SARMAŞIK ZAMANI – TOD

TOD’un merakla beklenen dizisi Sarmaşık Zamanı 21 Eylül’de ekran yolculuğuna başladı.

Dizi, mutlu bir evliliği ve sevdiği bir işi olan Ezgi'nin bir gün karşısına çıkan bir yabancının söyledikleriyle inandığı her şeyi sorgulamaya başlamasını anlatıyor. Ezgi, kocası Kerem'in gerçekte nasıl bir insan olduğunu bulmaya çalışırken kendini bir karakolda bulur. Kerem, bir kadını öldürmüş olabilir mi?

Burçin Terzioğlu, Onur Tuna, Hazal Türesan ve Yiğit Kirazcı’nın öne çıktığı tanıtımda izleyici, Ezgi ve Kerem çiftinin mutlu görünen evliliklerinin çalkantılarına ve “katil” şüphelisi olarak okların Ezgi’nin kocası Kerem’in üzerine çevrilmesine sebep olan süreçlere adım adım ilerleyen bir hikayeye eşlik ediyor.

loach-xxsi-001.jpg

EKMEK VE GÜLLER – TRT2

Ken Loach’ın, Fransa-Almanya ortak yapımı bu filminin merkezinde; hiçbir güvencesi olmadan hizmet alanında çalışan bir grup göçmen işçinin, patronlarına ve tüm yönetime karşı verdikleri mücadelelerinin hikayesi var.

JOHN WİCK 4 – AMAZON PRİME

Matrix serisinin başrolü olan Neo karakteriyle büyük bir çıkış yakalayan ve daha sonrasında 2014 yılında John Wick serisinin ilk filmiyle kendisine daha da hayran bırakan Keanu Reeves; ikinci ve üçüncü filmlerinin ardından, yine Chad Stahelski yönetmenliğindeki John Wick: Chapter 4 ile karşımızda! Karısının ölümüyle birlikte onu hayatta tutan köpeğinin de öldürülmesi üzerine, eski bir tetikçi olan John Wick’in intikam yolculuğunu anlatan seri; bu yeni macerada ülkeler arasında mücadele verir. Keanu Reeves’e eşlik eden isimler arasında Mulan filminden Donnie Yen, IT ve Barbarian filmleriyle korku sinemasının yükselen ismi Bill Skarsgård, şarkıcı Rina Sawayana ile daha önceki filmlerde yer alan oyuncular var.

İLK GÖRÜŞTE AŞK – NETFLIX

Londra’ya giden bir uçak seferinde tanışan Hadley ve Oliver, romantik sohbetlerin olduğu eğlenceli bir yolculuk geçirirler. Ama yaşanan talihsiz veda sonrası, birbirleriyle tekrar görüşmeleri neredeyse imkansız hale gelir. Bu imkansızlığı aşabilecekler mi? Five Feet Apart, The Edge of Seventeen, The White Lotus gibi birbirinden başarılı yapımlardaki performanslarıyla bilinen Haley Lu Richardson ve Bohemian Rhapsody filminden Ben Hardy başrolde! Oyuncu kadrosunda ayrıca The Good Place dizisinden Jameela Jamil ve Catastrophe dizisinden komedyen Rob Delaney var. ABD yapımı filmin yönetmeni de Vanessa Caswill.

1200x824.webp

MAHALLEDEN ARKADAŞLAR – NETFLIX

Sinemada Düğün Dernek, televizyonda da İşler Güçler ve Kardeş Payı gibi komedileriyle tanınan Selçuk Aydemir’in kendi çocukluğundan ilhamla yazdığı kitabını uyarladığı bu filminde 90’lı yılların başında küçük bir mahallede yaşayan Selçuk, mahallenin en sözü geçen çocuğu olan İsmail ve çetesinin arasına katılmak için mücadele ediyordur. Yaramaz ve biraz da ortalık karıştırıcı zeki bir çocuğun komik hikayesini Selçuk Aydemir’in bildiğimiz komedi tarzıyla izliyoruz. Hızlı bir kurgu ve bol diyaloglu sahnelerle yürüyen hikaye Selçuk’un kendini gösterme ve yaşıtları arasında kabul görme mücadelesine odaklanıyor. Anne-baba rolünde Nurgül Yeşilçay ve Alper Kul’un komik performanslarına çocuk oyuncu Esat Polat Güler de ayak uydurmuş

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.