Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim? Hafta sonu hangi filmler var?

Hafta sonu evde zaman geçirmek isteyenler için dijital platformlarda yeni ve ilginç filmler yer alıyor.

Dijital platformlarda neler var? Hafta sonu ne izleyebilirim? Hafta sonu hangi filmler var?
Yayınlanma:

Hafta sonu yaz sıcaklarında dışarı çıkmak istemiyorsanız, evde kalıp izleyecek bir çok yeni içerik dijital platformlardaki yerlerini aldı.

Sizin için hafta sonunda kısa sürede bitirebileceğiniz eğlenceli diziler ve filmleri derledik.

AŞK TAKTİKLERİ 2 - NETFLİX

Netflix’in orijinal yerli içeriklerinin sayısı gün geçtikçe artıyor ve artık neredeyse iki haftada bir Netflix kataloğuna yeni bir orijinal yerli film ekleniyor. Şimdi sırada bir devam filmi var! 2022’de yayınlanan Aşk Taktikleri’nin devam filmi Aşk Taktikleri 2‘de, evliliğe inanmayan Aslı ile Kerem bu konuda hemfikir olduklarını fark edince oyun başlıyor. Aslı, Kerem’i evliliğe ikna etmek, Kerem ise onu evlilikten soğutmak için kolları sıvıyor. Film, Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız’ı bir kez daha bir araya getiriyor.

BİRD BOX BARCELONA – NETFLİX

Dünya çapında büyük ilgi gören Bird Box‘ın yapımcılarının imzasını taşıyan Bird Box Barcelona, 2018’de izleyicileri ekran başına kilitleyen filmin evrenini genişletiyor. Gizemli bir gücün dünya nüfusunu azaltmasının ardından Sebastian, Barselona’nın ıssız sokaklarında hayatta kalma serüvenine başlıyor. Ancak hayatta kalan diğer kişilerle güvenilmez ittifaklar kurup şehirden kaçmaya çalışırken beklenmedik ve çok daha korkunç bir tehdit ortaya çıkıyor.

MUKAVEMET – MUBİ

Bu cuma MUBI kataloğuna eklenen Mukavemet, sinemaseverlerin MUBI filmi kütüphanesine ekleyeceğini duyurduğundan beri merakla beklediği bir yapım. Selahattin Paşalı ve Ece Çeşmioğlu Ölmez’i buluşturan Mukavemet, prömiyerini 41. İstanbul Film Festivali’nde yaptı.

Film, genç bir çift ile peşlerini bırakmayan eski sevgili arasında geçen gerilim ve şiddet dolu bir geceyi anlatıyor. Rauf (2016) ve Gönül (2022) filmleriyle tanınan Soner Caner’in yazıp yönettiği bu psikolojik gerilim, Türkiye’de kesintisiz tek plan olarak çekilen ilk film olarak da adından söz ettirdi. Yayınlanan görüntüleriyle seyircinin teknik olarak da ilgisini çeken filmi bu hafta sonu listemize almaktan başka şansımız yoktu.

about-elly.jpg

ELLY HAKKINDA - MUBİ

Hafta sonu iyi filmlere doyacağız gibi görünüyor. Ancak hala izlemediyseniz şüphesiz Elly Hakkında’yı ilk sıraya yazmalısınız. Farhadi’nin incelikli filmi Elly Hakkında; senaryosu, görüntüleri, başarılı oyunculukları, zekice planlanmış akışı özetle her şeyiyle kaçırmamanız gereken bir iş. Son olarak Leyla’nın Kardeşleri’nde (ki bu filmi de ayrılmadan MUBI’de izlemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz) izlediğimiz yetenekli oyuncu Taraneh Alidoosti’nin bu filmdeki performansını görmelisiniz. Film, hep birlikte tatile çıkan bir grup arkadaş arasında Elly’nin bir anda kaybolması ve karakterlerimizin Elly’e ne olduğunu araştırmalarını anlatıyor. Bu sırada kimi yalanlar ve sırlar ortaya dökülüyor.

sezon-1.jpeg

PRENS – BLUTV

Tarihin ihtişamlı imparatorluklarına komediyle yaklaşan, Prens dizisi 16 Haziran itibariyle izleyici karşısına çıktı.

Kimsenin umrunda olmayan bir tarihte, kimsenin umrunda olmayan bir ülke Bongomia’nın hiç sevilmeyen Prens’i ve başına gelenler kahkahalara sebep olacak. MGX Studio ve MGX Film tarafından Müşvik Guluzade yapımcılığında hayata geçen ‘Prens’ dizisinin yönetmenliğini Bülent İşbilen üstlenirken senaryosu Giray Altınok ve Kerem Özdoğan imzası taşıyor.

Türkiye’nin ilk yerleşik ‘Virtual Production’ stüdyosunda sanal prodüksiyon teknolojisiyle çekilen eğlenceli tarihi komedi dizisinin kadrosunda Giray Altınok, Ceyda Düvenci, Derya Pınar Ak, Çağdaş Onur Öztürk, Canberk Gültekin, Burak Topaloğlu, Serdar Orçin, Aslı Tandoğan, Bahadır Vatanoğlu, Yılmaz Gruda, Onur Özaydın ve Hüseyin Avni Danyal yer alıyor.

AİR – AMAZON PRİME

Ödüllü yönetmen Ben Affleck'in filmi AIR, Air Jordan markasıyla spor ve kültür dünyasında devrim yaratacak olan henüz keşfedilmemiş Michael Jordan ile Nike'ın yeni gelişmekte olan basketbol departmanı arasındaki ortaklığı gözler önüne seriyor. Başrollerde Matt Damon, Ben Affleck, Jason Bateman, Chris Messina, Marlon Wayans, Chris Tucker ve Viola Davis yer alıyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.