Doğal gaz patlaması can aldı: İzmir'de ölü ve yaralılar var!

İzmir'in Torbalı ilçesinde bir unlu mamuller dükkanında meydana gelen doğal gaz patlamasında hayatını kaybedenlerin sayısı 5'e yükselirken 57 kişinin yaralandığı aktarıldı.

Doğal gaz patlaması can aldı: İzmir'de ölü ve yaralılar var!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Olay, Torbalı ilçesine bağlı Ayrancılar Mahallesi Barış Manço Caddesi'ndeki bir unlu mamuller dükkanında saat 15.00 sıralarında yaşandı. Doğal gaz kaynaklı olduğu belirtilen patlama, çevrede büyük paniğe yol açtı.

ACİL MÜDAHALE EKİPLERİ HEMEN OLAY YERİNDE

Patlamanın hemen ardından ihbar üzerine olay yerine jandarma, sağlık, itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Ekipler, hızla müdahale ederek yaralıları güvenli bir şekilde tahliye etti. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralılar, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

GAZ SIZINTISI TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR

Yetkililer, bölgede gaz sızıntısının devam edebileceği yönünde uyarılarda bulundu. Bu sebeple, çevrede bulunan binalar hızlıca boşaltılarak vatandaşlar olası tehlikeye karşı bölgeden uzaklaştırıldı.

Olay yerinde güvenlik önlemleri alınmış olup, patlamanın kesin nedenini belirlemek için detaylı incelemeler devam ediyor. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve gelişmelerin kamuoyu ile paylaşılacağını belirtti.

İZMİR VALİSİ ÖLÜ SAYISININ 5'E ÇIKTIĞINI BİLDİRDİ

Patlamada ilk olarak 4 kişinin öldüğü 20 kişinin yaralandığı açıklanmıştı ancak İzmir Valisi Süleyman Elban, son olarak ölü sayısının 5'e hastaneye kaldırılan yaralı sayısının ise 1'i ağır 57'e çıktığını açıklandı. Vali, yaralıların 4 farklı hastanede tedavi gördüğünü de açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya da yangınla ilgili sosyal medyadan açıklama yaptı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.