DSP heyeti Anıtkabir'i ziyaret etti

12. DSP Olağan Kurultayı'nda yeniden DSP Genel Başkanı seçilen Önder Aksakal, heyeti ile birlikte bugün Anıtkabir’i ziyaret etti. Aksakal, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımıza devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinde çok önemli sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum.” dedi.

DSP heyeti Anıtkabir'i ziyaret etti
Yayınlanma:
Güncelleme:

ÖZEL HABER: ESRA SARI

Demokratik Sol Parti (DSP) Genel Başkanı Önder Aksakal, yeni seçilen Parti Meclisi ve Disiplin Kurulu üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret etti.

Aksakal ve beraberindeki heyet, Aslanlı Yol'dan yürüyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine geldi. Aksakal'ın mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu.

DSP Başkanı Önder Aksakal, anadolugazete.com.tr’ye yaptığı açıklamada, “Bugün 12. Olağan Kurultayımızın ardından Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e bağlılığımızı, sadakatimizi ve Cumhuriyet'imize sahip çıkma sözümüzü tekrarlamak için Anıtkabir’e geldik. Ardından Atatürk’ün en yakın silah arkadaşı, 2. Cumhurbaşkanımız İsmet İnönü’yü de manevi huzurunda saygı duruşunda bulunduk.” diye konuştu.

untitled-1-015.jpg

"31 MART SEÇİMLERİNDE ÇOK ÖNEMLİ SONUÇLAR ELDE EDECEĞİZ"

Aksakal, 31 Mart 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlere ilişkin şunları söyledi:

“Demokratik Sol Parti öncelikle Meclis'te elde ettiği gücüyle birlikte yerel yönetim seçimlerinde daha yüksek bir hedefi ortaya koyacak. Nihai hedefimizin de 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimleri olduğunu belirtmek isterim. Çalışmalarımıza devam edeceğiz. 31 Mart seçimlerinde çok önemli sonuçlar elde edeceğimizi düşünüyorum.”

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.