Düğün sezonu açıldı: Gelinlik fiyatları alıcıları kapıdan döndürüyor!

Düğün mevsiminin gelmesiyle birlikte, gelinlik sezonu da açıldı. Gelinlerin aylar öncesinden araştırmalara başladığı gelinliklerde, modeller göz kamaştırırken; fiyatlar ise cepleri bir hayli zorluyor. İşte özel dikim, hazır giyim ve kiralık gelinlik fiyatları...

Düğün sezonu açıldı: Gelinlik fiyatları alıcıları kapıdan döndürüyor!
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: CANSU BALOĞLU

Hava sıcaklığının artmasıyla birlikte düğün sezonu da açıldı. 2024 yılında moda olan gelinlikler vitrinde yer almaya başlarken, gelinlik dikim mesaisi de hız kazandı.

GELİNLERİN VAZGEÇİLMEZİ GELİNLİKLER DUDAK UÇUKLATTI

Her yıl farklı modelleriyle gelinlerin gündeminden düşmeyen gelinlikler, fiyatlarıyla da dikkat çekiyor. Hazır giyim, özel dikim ve kiralık olarak piyasada yer alan gelinlikler hem markalarına hem de kullanılan kumaşın kalitesine göre cepleri zorluyor.

Bütçelere göre değişen fiyatlarda, gelinlik için fazla para ayırmayan vatandaşlar kiralamayı tercih ederken, durumu müsait olan vatandaşlar doğrudan satın almayı uygun görüyor.

gelinlik.jpg

EN UYGUN FİYATI GÖREN KAÇIYOR

Gelinliklerin fiyatını belirleyen en önemli unsurlardan biri kumaş kalitesi. Bunun yanı sıra gelinliğin üzerinde kullanılan dantel ve taşların yoğunluğuna göre de fiyatlar gittikçe artıyor. Moda evlerinde özel olarak diktirilen gelinliklerin fiyatı ortalama olarak 25-30 bin TL alt sınırından başlıyor. Modele göre fiyat sabit kalıyor yada artıyor.

Kiralık gelinliklerde fiyatlar ise 10 bin TL'den başlıyor. Genellikle gelinliğe fazla bütçe ayırmak istemeyen vatandaşlar, gelinlik satın almaktansa kiralamayı tercih ediyor.

Doğrudan mağazadan satın alınmak istenen bir gelinliğin başlangıç fiyatı da 30 bin TL. Modeline, kumaşına ve dantel kalitesine göre 50-100 bin TL'ye kadar fiyatlar çıkabiliyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.