Ece Çeşmioğlu kimdir? Ece Çeşmioğlu kaç yaşında?

Ece Çeşmioğlu kimdir? Ece Çeşmioğlu kaç yaşında? Ece Çeşmioğlu evli mi? İşte detaylar…

Ece Çeşmioğlu kimdir? Ece Çeşmioğlu kaç yaşında?
Yayınlanma:

Ece Çeşmioğlu, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Ece Çeşmioğlu kimdir? Ece Çeşmioğlu kaç yaşında? Detaylar haberimizde…

ECE ÇEŞMİOĞLU KİMDİR?

Ece Çeşmioğlu, 26 Kasım 1990'da İstanbul'da dünyaya geldi. Oyunculuk hayatına 2002 yılında yayımlanmaya başlayan Çocuklar Duymasın dizisiyle adım attı. Sonrasında çeşitli dizilerde rol alsa da asıl olarak İki Aile dizisindeki Ceren rolüyle tanındı. Dizi dışında çocuk yaşta birçok reklamda oynadı. 2010 yılında Ev filmiyle sinemaya adım attı. 2011 yılında yayımlanmaya başlayan Firar dizisindeki Bahar karakteri ile televizyondaki ilk başrolünü oynadı. 2015 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun oldu. 2018'de sahnelenmeye başlayan Dogville isimli tiyatro oyunuyla ödüle layık görüldü. 28 Haziran 2021 tarihinde hayatını kendisi gibi oyuncu olan Taner Ölmez ile birleştirdi. 24 Mart 2022 tarihinde Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez çiftinin kızları dünyaya geldi. Çift kızlarına Zeynep ismini verdi.

ece-1.jpg

Ece Çeşmioğlu 2. Kez anne olmak için hazırlanıyor. Evliliklerini gözlerden uzakta yaşayan ikilinin ikinci bebeklerini cinsiyeti henüz belli olmazken Ölmez ve Çeşmioğlu'ndan henüz bir açıklama gelmedi. Güzel oyuncu Ece Çeşmioğlu, ilk hamileliğini de bir süre gözlerden uzak yaşamıştı.

ece-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.