Efeler Ligi’nde heyecan başlıyor

2017-2018 Voleybol Sezonu Efeler Ligi’nde altınca haftasına yarın oynanacak altı maçla devam edilecek.

Efeler Ligi’nde heyecan başlıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

Ligin lideri Ziraat Bankası Ankara’da şampiyonluğun güçlü adaylarından Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

MALİYE PUAN AVINDA

Günün ilk maçında ligin yabancısız oynaya en genç takımı Beşiktaş ligdeki ikinci galibiyeti için saat 14’te Beşiktaş Akatlar Spor Kompleksi’nde ligin şampiyonluk adaylarından Arkas Spor’u konuk edecek. Ligde aldığı sürpriz sonuçlarla adından söz ettiren Afyon Belediye Yüntaş saat 15’te Afyon Atatürk Spor Salonu’nda ligin favorilerinden Galatasaray HDI Sigorta’yı ağırlayacak. Ligin bir diğer zorlu mücadelesinde İnegöl Belediyesyor saat 15.30’da İnegöl Spor Salonu’nda Ankara temsilcisi Maliye Piyango ile karşı karşıya gelecek.

LİDER ZORLU VİRAJDA

Ligin lideri Ziraat Bankası TVF Başkent Voleybol Salonu’nda saat 15.30’da TRT Spor’dan canlı yayınlanacak maçta şampiyonluğun favorilerinden Fenerbahçe ile kozlarını paylaşacak. Ligde oynadığı 5 maçta 5 galibiyetle zirvede bulunan kırmızı beyazlılar 5 maçta 3 galibiyetle 5. sırada bulunan Fenerbahçe’yi konuk edecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde saat 17’de ligin zayıf takımlarından TKD Kuzey Enerji Gümüşhane Torul Gençlik ile Haldun Alagaş Spor Kompleksi’nde karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk adaylarından birisi olana İstanbul Belediye evindeki maçı kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Günün son maçında 3 galibiyetle ligde dördüncü sırada bulunan Halkbank TVF Başkent Voleybol Salonu’nda saat 18.30’da Jeopark Kula Belediyespor ile 3 puan mücadelesi verecek. Bu zevkli ve çekişmeli geçmesi beklenen mücadele TRT Avaz’dan canlı yayınlanacak. Ligde inişli çıkışlı bir grafik gösteren Halkbank lige yeni yükselen rakibi karşısında maçın favorisi ve kazanmaya yakın olan taraf.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.