Eğitime can verenler şimdi de kan verecek

Kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğu gerçeğinden hareket eden Türk Kızılay, Türk Eğitim Derneği (TED) ile işbirliğiyle, “Eğitime can verenler şimdi de kan veriyor” kampanyasını başlatıyor.

Eğitime can verenler şimdi de kan verecek
Yayınlanma:
Güncelleme:

Kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğu gerçeğinden hareket eden Türk Kızılay, Türk Eğitim Derneği (TED) ile işbirliğiyle, “Eğitime can verenler şimdi de kan veriyor” kampanyasını başlatıyor. Kızılay ile Türk Eğitim Derneği’nin işbirliği ile düzenlenecek olan “Eğitime Can Verenler Şimdi de Kan Veriyor” kampanyası, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde start alacak.

Duygularını kaybetmeden geleceğe yön veren bireyler için ‘önce bizler örnek olmalıyız’ diyerek 18 yaş üstü herkesi kan bağışına davet eden TED, kampanyayı ülke genelindeki tüm okullarında hayata geçirecek. Türk Eğitim Derneği, Genel Merkezi, 38 TED Okulu, TED Üniversitesi ve Mezunlar Derneğini kapsayacak proje ile yetişkinlerin genç nesillere örnek olması hedefleniyor. Etkinliğe Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Belgin Ayvaşık ve öğrencilerin katılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.