Ekonomi ile gidip Business ile döndüler

A Milli Kadın Voleybol Takımı, tartışmalı ve yorucu bir yolculuğun ardından ABD'ye ulaşarak Milletler Ligi'nin ABD etabında 4 maçını da kazandı. Ev sahibi ABD'yi 3-2'lik skorla geçerek dünya sıralamasında üst sıralarda yer almaya devam etti.

Ekonomi ile gidip Business ile döndüler
Yayınlanma:

THY uçağıyla İstanbul Havalimanı'na dönen milli voleybolcular, bu sefer business sınıfıyla yolculuk yapmanın rahatlığını yaşadılar. Ancak gidişte ekonomi sınıfında uçmaları tepki çekmişti. Takımın yıldızlarından Ebrar Karakurt'un sosyal medyada yaptığı paylaşım büyük yankı uyandırmıştı.

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, tepkiler üzerine açıklama yaparak, biletleme sürecinin ilgili federasyonlar tarafından sağlandığını belirtmişti. Türkiye Voleybol Federasyonu ise THY'nin açıklamasına karşı çıkarak, yapılan açıklamaların gerçeği yansıtmadığını ifade etmişti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu da konuya ilişkin olarak, dönüşlerin business sınıfı olarak organize edilmesi için çalışmalar yapıldığını dile getirmişti. Bu gelişmelerin ardından milli voleybolcular, önemli başarılarına odaklanarak gündemdeki tartışmaları geride bırakmayı tercih ettiler.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.