Ekrem İmamoğlu'ndan Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na: "Benim evim onun evi zaten"

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen KİPTAŞ Hacıbektaş Mihmandar Projesi’nin teslim töreninde dikkat çekici açıklamalarda bulundu. İmamoğlu, törende CHP Önceki Dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e yaptığı açıklamayla özel bir jestte bulundu.

Ekrem İmamoğlu'ndan Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na: "Benim evim onun evi zaten"
Yayınlanma:

İmamoğlu, projeyi tanıtırken, "Bu yapı sayesinde Hacıbektaşlı oldum. Sizlerin bir hemşehrisi oldum." dedi. Projenin ilk satışında, Kılıçdaroğlu'nun da böyle bir niyetinin olduğunu hatırlatan İmamoğlu, "Benim evim Kemal Kılıçdaroğlu'nun evi zaten" dedi. İmamoğlu, "Biz evimizin anahtarını bir tane değil, iki tane yaparız; birini Sayın Kılıçdaroğlu’na veririz hatta üç tane yapar bir diğerini de Özgür Özel’e veririz." şeklinde konuştu.

İmamoğlu, Hacıbektaş ilçesindeki projeyi özenle hazırladıklarını ve bu projenin sadece konut değil, aynı zamanda sosyal ve eğitim alanlarını da kapsadığını belirtti. Ayrıca, projede bir kreş, aşevi ve sosyal tesislerin yer aldığını, bu alanların güçlü bir sivil toplumla birlikte yönetileceğini vurguladı.

İmamoğlu, Elazığ’daki Gazi Endüstri Meslek Lisesi'nin yapımı ve Bozüyük'te ulusal kurtuluş müzesinin açılışı gibi projelerle Türkiye’nin dört bir yanına katkı sağladıklarını belirtti. Ayrıca, genel seçimlerde iktidar olma hedeflerini de dile getirdi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.