Emeklilere market alışverişi ve kira desteği!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde emeklilere yönelik önemli bir destek programı başlattı.

Emeklilere market alışverişi ve kira desteği!
Yayınlanma:

Belediye Başkanı Cemil Tugay'ın seçim vaatleri arasında yer alan Emekli Dayanışma Kartı uygulaması, bayram öncesi hayata geçirilerek ihtiyaç sahibi emeklilerin yüzünü güldürdü. Bu kart sayesinde emekliler, su kullanımının ilk 4 metreküpünden ücretsiz faydalanacak, ayrıca kira ve market desteği alacaklar.

Uygulamadan faydalanan emekliler, Cemil Tugay’a teşekkürlerini ileterek, seçim döneminde verdiği sözleri yerine getirdiğini vurguladılar. Emeklilerden biri, "Cemil Başkana helal olsun. Bu sayede az da olsa rahat nefes alacağız. Bu belki yetersiz ama kötünün iyisi," dedi. Bir başka emekli ise, "Seçim öncesi İzmir'in başka bir partiye geçeceği söyleniyordu. Ama anketçiler yanıldı, İzmir aynı partide kaldı. Belediyemiz zor durumda olduğumuzu gördü ve bizler için kira yardımı, market desteği ve ücretsiz su kullanımını sağladı," diye konuştu.

Emekliler, hükümetin yapamadığını İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığını belirterek, hükümete yönelik eleştirilerini de dile getirdiler. Bir emekli, "Seyyanen zammın Z'sini bile görmedik. İyileştirmenin de İ'sini... Emekli bir dilim ekmeğe muhtaç. Hükümet vatandaşını yolunacak kaz gibi görüyor," dedi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.