Emeklilere özel girişim: 'Emekli Dijital Kart' nasıl alınır?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), emeklilere yönelik avantaj ve indirimler sunan 'emekliler.gov.tr' internet sitesini erişime açarak, 'Emekli Dijital Kimlik Kartı'nı tanıttı. Bu yeni hizmetler, emeklilerin hayatını kolaylaştırmayı ve onlara çeşitli avantajlar sunmayı amaçlıyor.

Emeklilere özel girişim: 'Emekli Dijital Kart' nasıl alınır?
Yayınlanma:

Emeklilerin indirimler ve avantajlar hakkında bilgi alabileceği 'emekliler.gov.tr' internet sitesi hizmete girdi. SGK, bu site üzerinden emeklilere özel indirimler, fırsatlar ve güncel bilgilendirmeleri paylaşacak. Emekliler, siteye giriş yaparak kendilerine sunulan tüm avantajları detaylı bir şekilde inceleyebilecek.

EMEKLİ DİJİTAL KİMLİK KARTI TANITILDI

SGK, 'Emekli Dijital Kimlik Kartı'nı da tanıttı. Bu dijital kart sayesinde emekliler, kendilerine özel indirimlerden ve fırsatlardan faydalanabilecek. Ancak bu kart yalnızca 65 yaş ve üzeri emeklilere verilecek. SGK, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı duyuruda, "Türkiye Yüzyılı emektarlarımızın 'Emekli Dijital Kimlik Kartı' hazır. Emeklilerimize özel yapılan indirimler ve birçok fırsata 'http://emekliler.gov.tr' adresi üzerinden erişebilirsiniz" ifadesine yer verdi.

DİJİTAL KART NASIL ALINIR?

SGK'nin paylaşımında, 'emekliler.gov.tr' internet sitesi üzerinden 'dijital kimlik kartı'nın nasıl oluşturulacağına dair bir video da yer aldı. Buna göre, emekliler dijital kimlik kartını oluşturduktan sonra PDF çıktısını alarak, üzerindeki QR kod ile kendilerine özel indirimlerden faydalanabilecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.