Erdoğan dünyaya seslendi: Ne kadar daha çocuğun ölmesi lazım?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 8. Aile Şurası'nda açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Aile Şurası'nda dünyaya seslenerek "TV ekranlarında bizi izleyen ulusal ve uluslararası toplumlara sesleniyorum! Ne kadar daha çocuğun ölmesi lazım?" dedi.

Erdoğan dünyaya seslendi: Ne kadar daha çocuğun ölmesi lazım?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 8. Aile Şurası'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan, Filistin'in bombalanması ve İsrail'in bölgede gerçekleştirdiği eylemler ile ilgili uluslararası toplumlara seslendi.

Erdoğan, "TV ekranlarında bizi izleyen ulusal ve uluslararası toplumlara sesleniyorum! Ne kadar daha çocuğun ölmesi lazım?" ifadelerini kullandı. Erdoğan, ''İşin üzücü yanı'' diyerek medeni geçindiğini iddia edenlerin gayrimedenice davranarak Gazze'de olanları sadece seyrettiğini belirtti. Erdoğan, AB komisyonuna seslenerek, ''Bir açıklayın bakalım, ateşkes ne zaman yapılır?'' şeklinde konuştu.

Erdoğan, Gazze'de sahra hastaneleri kurulması, yaralıların Türkiye'ye getirilmesi ve her türlü yardıma hazır olunduğunu vurguladı. Erdoğan, bu hususta çalışmaların Emine Erdoğan ve yetkili bakanlıklar tarafından yürütüldüğünü aktardı.

DAHA NE KADAR ÇOCUK ÖLMESİ LAZIM?

gazze.png

Detaylar az sonra...

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.