Erdoğan'dan son dakika Gazze ve ekonomi açıklamaları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan, ekonomi politikaları ve İsrail-Filistin savaşı ile ilgili söylemlerde bulundu.

Erdoğan'dan son dakika Gazze ve ekonomi açıklamaları
Yayınlanma:
Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Grup Toplantısı'nda açıklamalar yaptı. Erdoğan, ekonomide önemli adımlar atıldığını vurgulayarak, ''Türkiye ne büyümesinden taviz verir ne enflasyona teslim olur ne de dar gelirliler başta olmak üzere vatandaşlarının mağduriyetine göz yumar'' ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Şimdi buradan İsrail'e ve dünyaya sesleniyorum'' diyerek Birleşmiş Milletler'in son yaptığı toplantıya göndermelerde bulundu. Erdoğan, ''Hamas'ı terör örgütü olarak görüyorlar'' diyerek, asıl örgütün İsrail olduğunu ve batının İsrail'e borcu olduğunu belirtti. İsrail'i kastederek ''Türkiye'nin sana borcu yok'' diyen Erdoğan, ''İsrail çocukları öldürüyor. Biz buna asla müsaade edemeyiz'' dedi.

''HAYATIMDA BİR KEZ NETENYAHU DENEN ADAMIN ELİNİ SIKTIM''

Erdoğan, İsrail ve Netenyahu'ya eleştirilerini, ''İyi niyetimizi bunlar suistimal ettiler.'' diyerek devam ettirdi. İsrail'in bu 'kafayla' bir yere gidemeyeceği çıkışını yapan Erdoğan, ''Amerika'da da kaybedecek. Tüm mesele adil bir dünyanın kurulmasından geçer'' söyleminde bulunarak ABD hakkında da açıklama yaptı.

''ŞİMDİ BURADAN İSRAİL'E VE DÜNYAYA SESLENİYORUM''

rte1.png

''SIKINTIYA DÜŞEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VE DİĞER TÜM KESİMLERE, ÜLKEMİZİN KAPILARININ SONUNA KADAR AÇIK''

rte2.png

''ÖNCELLİKLE TÜM TARAFLAR ELİNİ TETİKTEN ÇEKMELİ, DERHAL ATEŞKES İLAN EDİLMELİDİR''

rte3.png

GARANTÖRLÜK VURGUSU

rte6.png

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.