Erdoğan'ın yaptığı atamalar Resmi Gazete'de

Cumhurbaşkanlığı kararıyla bir dizi önemli atama gerçekleştirildi ve Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erdoğan'ın yaptığı atamalar Resmi Gazete'de
Yayınlanma:

Angola Cumhuriyeti nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliği'ne Mustafa Çelik atanırken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nda da önemli değişiklikler yaşandı.

Gülser Ustaoğlu'nun yerine Şehit Yakınları ve Gaziler Genel Müdürlüğü'ne Muharrem Kurt atanırken, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne Özge Aydiş Toy getirildi. Aynı zamanda, bakanlıkta görevden alınan Tekin Balcı ve İdris Altuntaş'ın yerine Amasya İl Müdürlüğü'ne Veysel Topkaya, Bitlis İl Müdürlüğü'ne Vefa Akdoğan, Çorum İl Müdürlüğü'ne Sahit Aydın gibi isimler getirildi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda da atamalar ve görevden almalar yaşandı. Hukuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nden Şükran Doğan'ın yerine Mehmet Baş, Uluslararası İşgücü Genel Müdürlüğü'ne Ali Aybey atanırken, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı'na İş Başmüfettişi Bekir Aktürk getirildi.

Ayrıca, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu üyeliklerine Hasan Davulcu ve Ersin Dilber atanırken, Sosyal Güvenlik Kurumu'nda da bir dizi atama gerçekleştirildi. Bu atamaların 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.