Eski Fenerbahçeli Serhat Akın'a yapılan saldırı anı kamerada!

Eski Fenerbahçeli futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, dün akşam saatlerinde İstanbul Beykoz'da silahlı saldırıya uğradı. Olayın güvenlik kamerası görüntüleri, saldırganın hızla koşarak Akın’a yaklaşarak ateş açtığını ve motosikletle kaçtığını gösteriyor. Akın, Fenerbahçe-Union Saint Gillioise maçının ardından Sports Digitale adlı YouTube kanalındaki yayından çıkarken saldırıya uğradı.

Eski Fenerbahçeli Serhat Akın'a yapılan saldırı anı kamerada!
Yayınlanma:

Kavacık Mahallesi'ndeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, Serhat Akın yanında bir kişiyle birlikte binadan çıktığı sırada bir saldırganın hızla yaklaşarak ateş açtığı ve daha sonra motosikletle olay yerinden kaçtığı görülüyor. Saldırı sonrası ayağından yaralanan Akın, Ataşehir’deki özel bir hastaneye kaldırıldı ve tedavisine devam ediliyor.

SOSYAL MEDYADA SERT AÇIKLAMA

Son dönemde Fenerbahçe yönetimi, başkan Ali Koç ve medya patronu Acun Ilıcalı’ya yönelik eleştirileriyle gündeme gelen Akın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Program çıkışı ayaklarıma sıktılar, son sözümüz Fenerbahçe” ifadelerini kullandı. Olayın ardından, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin kimliği henüz belirlenemedi ve polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

SALDIRI ARDINDAN ENDİŞE VE TEPKİLER

Spor camiasında büyük yankı uyandıran bu saldırı, Serhat Akın’ın son dönemdeki sert açıklamalarıyla ilişkilendiriliyor. Akın’ın eleştirileri ve bu üzücü saldırı olayı, taraftarlar arasında da tepkiye neden oldu. Olayla ilgili gelişmeler ve saldırganın yakalanması için çalışmalar sürerken, Serhat Akın’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.