Eski sevgiliyi en kısa sürede unutmak için ayrıldıktan sonra bunları sakın yapma!

Aşk ilişkilerinde yaşanan ayrılıklar, duygusal zorluklar ve değişimle baş etme süreçleriyle bilinir. Ancak, ilişkinin sona ermesinden sonra yapılan bazı hatalar, bu süreci daha da karmaşık hale getirebilir. Ancak ayrılık sonrasında kesinlikle yapmamanız gereken bazı hareketler var ve bunlar düşündüğünüzden daha önemli!

Eski sevgiliyi en kısa sürede unutmak için ayrıldıktan sonra bunları sakın yapma!
Yayınlanma:

Çok güzel giden bir ilişkiniz aniden bitebilir, terk edilebilirsiniz veya tabiri caiz ise 'toksik' bir ilişkinin de içerisinde olabilirsiniz. Duygusal manipülasyonlar, psikolojik şiddet, özgüvene yönelik gerçekleştirilen partner saldırıları ve en sonunda 'kendini sevememe' sendromu... İyi veya kötü her nasıl olursa olsun bir ilişkinin ardından yapmamanız gereken önemli detaylar bulunuyor.

AYRILIK SONRASINDA BUNLARI YAPMAKTAN UZAK DURUN!

Sosyal medyada aşırı aktivite ilişkinin sonlanmasının ardından sosyal medyada duygusal paylaşımlar yapmak veya eski partnerinizin profiline sürekli olarak göz atmak, duygusal iyileşmeyi geciktirir. Bu süreçte sosyal medyayı kullanımınızı kontrol etmek, sağlıklı bir ayrılma süreci için en önemli adım olarak öne çıkar. Öyle ki kıskandırmak için, dikkat çekmek için yapılan her adım aslında bir o kadar da 'ben seni unutamadım' demektir. Eğer amacınız bunu göstermek değilse, sosyal medya detoks zamanı gelmiştir...

untitled-1.jpg

ESKİ SEVGİLİ TAKİP ETMEK... 'SOS'

Ayrılıktan sonra eski partnerinizi sürekli takip etmek, geçmişe takılıp kalmış hissetmenize neden olur. Bu süreci atlatmak ve kendinize odaklanmak için eski ilişkinizin izini sürmeye direnmeniz gerekir.

DUYGUSAL İNTİKAM

Aman Ali Rıza Bey tadımız kaçmasın... Öfkenin etkisi altında hareket etmek, duygusal iyileşmeyi engeller hatta o kişiden kopmanızı zorlaştırır. Eski partnerinize zarar vermek amacıyla yapılan herhangi bir şey, uzun vadede sadece kendinize zarar verdirir.

ONDA BUNDA ŞUNDADIR DEMİYORUZ!

Bir ilişkinin ardından hemen başka bir ilişkiye atlamak, duygusal olarak hazır olmadığınız bir bağlamda sorunlara yol açar. Kendinize zaman tanımak ve duygusal sağlığınıza odaklanmak önemliyken bu süreçte sadece ama sadece kendinizi kandırdığınız, gerçek olmayan bir ilişkiye adım atarsınız...

untitled-1-001.jpg

AMA SİZ BENİM ARKADAŞIMDINIZ...

Ortak arkadaşlar aracılığıyla eski partnerinizle iletişim kurmaya çalışmak, hem size hem de çevrenizdekilere olumsuz bir etki bırakır.

KENDİNE ACIMAYI BIRAK

İlişkinin sona ermesi zor olabilir ancak sürekli olarak kendinize acıma durumu, kişisel gelişiminizi engeller. Bu durum zamanla tüm hayatınıza, çevrenize, işinize, hobilerinize kadar işler...

Ayrılıklar, kişisel büyüme ve olgunlaşma fırsatları sunabilir. Bu nedenle, ilişkinin sona erdiği gerçeğiyle yüzleşmek ve olumlu bir yönde ilerlemek, gelecekteki sağlıklı ilişkiler için temel oluşturabilir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.