Eskişehir'de bir kişi polisle çatıştı

Eskişehir'de gece saatlerinde meydana gelen olayda, bir inşaatta gece bekçisini silahla yaralayan ve ardından polisten kaçan Baran Y., yaşanan silahlı çatışma ve kovalamaca sonucunda yakalandı.

Eskişehir'de bir kişi polisle çatıştı
Yayınlanma:

Olay, Tepebaşı ilçesi Zafer Mahallesi Gündüzler Sokak'ta bulunan bir inşaatta gece saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, Baran Y., gece bekçisini silahla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. Kaçan şahıs, Gölbaşı Sokak'taki bir eve sığındı. Evden pencereden etrafını saran polis ekiplerine havaya ateş açarak direnen Baran Y., kendine zarar verme tehditleri savurdu.

Baran Y., bahçe kapısından çıkarak kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri ile silahlı çatışmaya giren şahıs, yaklaşık 500 metre ileride bulunan Altıner Sokak'ta yakalandı. Kovalamaca sırasında polis ekipleri, şahsı durdurabilmek için defalarca havaya ateş açtı. Kaçan şahıs da polis ekiplerine karşı havaya ateş açarak direndi. Olay, mahallede büyük paniğe neden oldu.

Yakalanan Baran Y., bıçakla kendisine zarar verdiği için Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralanan gece bekçisi ise Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Baran Y.'nin annesi olayın ardından sinir krizi geçirdi.

Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.