Eskişehir’de 5 kişiyi bıçaklayan saldırgan tutuklandı!

Eskişehir’in Tepebaşı ilçesinde 18 yaşındaki A.K., bıçak ve balta ile saldırdığı 5 kişiyi yaraladı. Saldırgan, olay sonrası polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. İddiaya göre, genç saldırganın, oynadığı savaş oyunlarının etkisi altında bu dehşet verici eylemi gerçekleştirdiği öne sürüldü.

Eskişehir’de 5 kişiyi bıçaklayan saldırgan tutuklandı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Eskişehir'de canlı yayın açarak 5 kişiyi bıçaklayan cani tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Uluönder tramvay durağı yakınlarındaki bir çay bahçesinde meydana geldi. A.K., hücum yeleği, kask ve gözlük takarak, yüzünü maske ile gizledi ve Nazilerin "Kara Güneş" amblemini göğsüne yapıştırdı. Silahlı saldırgan, çay bahçesinde oturan vatandaşlara bıçakla saldırarak 5 kişiyi yaraladı.

NE OLMUŞTU?

Olay esnasında bölgede devriye gezen bir polis memuru, durumu fark ederek A.K.’yı kovalamaca sonucu yakaladı ve gözaltına aldı. Yaralılar, Eskişehir’deki hastanelere sevk edilirken, 2 kişinin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Saldırganın, olay anını sosyal medya üzerinden canlı yayınladığı tespit edildi. Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, "Eskişehir’de sokakta kesici aletle rastgele insanlara saldırarak 5 kişiyi yaralayan şüpheli A.K., Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan adli soruşturma kapsamında yakalanarak gözaltına alınmıştır. Soruşturma titizlikle sürdürülmektedir. Saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.