Esma Bekar kimdir?

Esma Bekar, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Özel Kalem Müdürü olarak görev yapıyor. Esma Bekar, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki, Esma Bekar kimdir? Detaylar haberimizde...

Esma Bekar kimdir?
Yayınlanma:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Özel Kalem Müdürü olarak görev yapan Esma Bekar, geçmişi ve kariyeriyle ilgili çeşitli tartışmalara konu olmuş bir isim. Bekar, zaman içinde çeşitli iddialarla gündeme gelmiş ve bu durum kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

esma.jpg

Öncelikle, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın özel kalem müdürü olacağına dair çıkan söylentiler dikkat çekmişti. Bu tür spekülasyonlar, Bekar'ın siyasi kariyeri üzerindeki gölgesini artırmış ve merak uyandırmıştı. Ayrıca, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde görev yaparken açığa alınması da Bekar'ın geçmişiyle ilgili soru işaretlerini beraberinde getirdi.

Ancak tüm bu iddialara rağmen, Esma Bekar, Meral Akşener'in güvendiği isimlerden biri olarak Özel Kalem Müdürü olarak atanmıştı. Bu tercih, Bekar'ın siyasi arenadaki etkinliğini sürdürmesine ve İYİ Parti içinde önemli bir pozisyonda görev almasına vesile oldu.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.