Etimesgut 3 puanla başladı

TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta ilk devreyi 19 puanla 12. sırada tamamlayan Etimesgut Belediyespor ligin 2. Yarısına Eyüpspor galibiyeti ile başladı

Etimesgut 3 puanla başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

Ligin orta sıralarında yer alan iki ekibin mücadelesi keyif ve zevk verdi. Ligin ikinci yarısına Antalya’ya hazırlanan Etimesgut Belediyespor üç puan için geldiği İstanbul deplasmanında istediği sonucu alarak Ankara’ya döndü. İstanbul Esenler Stadı'nda oynanan maçı Hidayet Zeybek, Gökhan Coşar ve Mehmet Güngör hakem üçlüsü yönetti. Maçın ilk yarısında iki takımda kontrollü bir oyunu tercih etti. Zaman zaman gelişen ataklarda gol vuruşundan yararlanamayan takımlar ilk devreyi 0-0 eşitlikle tamamladı.

İKİNCİ YARIDA 2 GOL

İkinci yarıya Etimesgut Belediyespor etkili ve atak başladı. Maçın 77. dakikasında Mehmet Bektaş’ın yerden düzgün ve güzel vuruşu Eyüpspor filelerine gitti bu golle Etimesgut 1-0 öne geçti. Bu golden 4 dakika sonra Mehmet Atik Etimesgut'u rahatlatan golü attı. 90 dakika sonunda sahadan 2-0'lık galibiyetle ayrılan Etimesgut Belediyespor 3 puanı hanesine yazdırdı. Etimesgut Belediyespor ikinci yarının ikinci maçında evinde ligin alt sıralarından kurtulma mücadelesi veren Kocaeli Birlikspor'u konuk edecek. Maç 27 Ocak Cumartesi günü saat 13.30'da Atatürk Stadı'nda oynanacak.

BAŞKAN TRİBÜNDE

Eyüpspor-Etimesgut Belediyespor maçını tribünden izleyen Başkan Hasan Kartal kazandıkları için çok mutlu olduklarını söyledi. Kartal, ikinci yarıya iyi başlamak istiyorduk ve dediğimiz gibi iyi başladık. Ligin ilerleyen haftaları ile daha iyi olacaklarını söyledi. Başkan Hasan Kartal, teknik ekibi ve futbolcuları kutlayarak, takımın her geçen gün daha iyiye gittiğini söyledi. Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel de takımı galibiyetinden dolayı kutladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.