Etimesgut fırtına gibi başladı

İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Bugsaş'la berabera kaldı, Kırklareli, Tarsus ve Manisa'yı mağlup etti, 4 maçta 10 puan topladı.

Etimesgut fırtına gibi başladı
Yayınlanma:
Güncelleme:

İkinci Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Etimesgut Belediyespor ikinci yarıya fırtına gibi başladı. Bugsaş'la berabera kaldı, Kırklareli, Tarsus ve Manisa'yı mağlup etti, 4 maçta 10 puan topladı

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Etimesgut Belediyespor, ligin ikinci devresinde aldığı galibiyetlerle grubunda üst sıraları zorluyor. Etimesgut Belediyespor, bu hafta Manisa Büyükşehir Belediyespor'u deplasmanda Burak Çolak ve İbrahim Alan'ın golleriyle 3-0 yendi.

etimesgut1-001.jpg

4 MAÇTA 10 PUAN

2. devrenin ilk maçında Kırklarelispor'u deplasmanda 3-1 yenen başkent ekibi, kendi evinde Bugsaşspor'la 1-1 berabere kaldı. 20. haftada Tarsus İdman Yurdu'nu 3-0'la uğurlayan Etimesgut Belediyespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor deplasmanında da aynı tarifeyi uyguladı. Etimesgut Belediyespor, rakibini İbrahim Alan ve Burak Çolak'ın golleriyle yenerek 3 puanın sahibi oldu.

7. SIRAYA YÜKSELDİ

Ligin 2. yarısında 3 galibiyet ve 1 beraberlik alarak 10 puan toplayan başkent takımı, play-off için umutlarını artırdı. Grup liderinin direkt 1. Lige yükseleceği, 4 takımın da 1. lige yükselmek için play-off maçları oyanayacağı grupta, Etimesgut Belediyespor 30 puanla 7. sırada yer alıyor. Play off mücadelesi veren takımlar da 35 puan bandında bulunuyor. Etimesgut Belediyespor, bu hafta 6. sıradaki rakibi Pendikspor'u konuk edecek. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maç, pazar günü 13:30'da başlayacak.

etimesgut-002.jpg

HEDEFİMİZDE SAPMA YOK

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, aldığı seri galibiyetlerden dolayı takımı tebrik ederek, "Sezon başında kendimize 1. Lig'e yükselme hedefi koymuştuk. Grupta iddiamız devam ediyor. Play-Of maçı oynayarak da olsa bir üst lige çıkmak için mücadelemiz sürecektir" dedi.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.