Etimesgut umut verdi

Etimesgut Belediyespor, TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta 8. hafta maçında Konya Anadolu Selçukluspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti.

Etimesgut umut verdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

TFF 2. Lig Grup Kırmızı Grupta 8. Hafta maçları geride kaldı. Bu grupta mücadele eden iki Ankara temsilcisinden Etimesgut Belediyespor Konya Anadolu Selçukluspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 yenerken, bir diğer temsilcimiz Bugsaş Spor A.Ş. ise İstanbul temsilcisi Fatih Karagümrük A.Ş.’ye 4-1 yenilmekten kurtulamadı.

etimesgut-13.jpg

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Lige kötü başlayan ve teknik direktör değişikliğine giden Etimesgut Belediyespor, TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta 8. hafta maçında Konya Anadolu Selçukluspor'u ikinci yarıda bulduğu gollerle 2-0 mağlup etti. Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanan Hasan Kaçar, Adem Şahan ve Abdulkadir Döner hakem üçlüsünün yönettiği mücadelede, Etimesgut'a galibiyet getiren goller ikinci yarıda İbrahim Alan ve Erçin Ilgaz’dan geldi.

GOL SESİ ÇIKMADI

Maça baskılı başlayan Ankara temsilcisi Etimesgut Belediyespor ilk yarıda aradığı golü bulamadı. Konya Anadolu Selçukluspor karşısında mücadelenin ilk yarısında birçok gol pozisyonuna giren siyah beyazlılar bunlardan yararlanamadı. Buna karşın rakibine yaptığı baskılı savunmayla gol pozisyonu vermedi. İki takımın daha ziyade orta saha mücadelesi şeklinde geçen çekişmesi futbolseverler tarafından beğenilmedi ve zaman zaman ıslıklandı.

PUANINI 8’E ÇIKARDI

Etimesgut Belediyespor ikinci yarıda yaptığı baskı ve presle rakibini adeta bunalttı. 60. dakikada Caner Yılmaz'ın sağ kanattan ortasına, İbrahim Alan kafa vuruşuyla topu filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 90. dakikasında rakip defansın hatasını affetmeyen Erçin Ilgaz, topu ağlarla buluşturdu. Sahadan 2-0 galip ayrılan Etimesgut Belediyespor puanını 8'e çıkararak, kırmız grupta 13. sırada yer aldı. Siyah beyazlılar ikinci yarıdaki baskılı ve etkili futbolu ile sonuca ulaşırken ortaya koyduğu futbol büyük beğeni topladı.

etimesgut-14.jpg

DEMİREL TRİBÜNDE

Maçı Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Etimesgut Belediyespor Kulüp Başkanı Hasan kartal birlikte izlediler. Başkan Demirel, maçın ardından soyuna odasına inerek futbolcuları galibiyetten dolayı kutladı. Başkan Kartal takımın çıkışını sürdüreceğini ve futbolcularına güvendiğini söyledi. Kartal, “Özellikle ikinci yarıda ortaya koydukları mücadele ve performanstan dolayı çok mutlu olduklarını ve ligin ilerleyen haftaları ile birlikte daha iyi sonuçlar alacaklarına inandıklarını” sözlerine ekledi.

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.