Etimesgut’tan 3’te 3

TFF İkinci Lig Kırmızı Grupta son üç maçını kazanarak 9 puan toplayan Etimesgut Belediyespor evinde Kocaeli Birlikspor’u 2-1 yenerek 10. sıraya yükseldi.

Etimesgut’tan 3’te 3
Yayınlanma:
Güncelleme:

EYÜP KARA

İkinci yarıya fırtına gibi giren Etimesgut Belediyespor Kocaeli Birlikspor'u Mehmet Fuat Gölbaşı'nın golleriyle 2-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Ankara temsilcisi son 3 maçını da kazanarak 9 puan toplayıp yükselişini sürdürdü. 2. Lig Kırmızı Grup 19. hafta mücadelesinde Etimesgut Belediyespor Kocaeli Birlikspor'u konuk etti. Etimesgut Atatürk Stadı'nda oynanan maçı Yavuz Çetin, Abdurrahman Atabay ve Ali Tuna hakem üçlüsü yönetti. Baştan sona ev sahibi Etimesgut’un üstünlüğü altında geçen mücadele büyük çekişmeye sahne oldu.

İLK YARI 2-1 BİTTİ

Zorlu maça istekli ve atak başlayan Etimesgut Belediyespor olurken aradığı golü de 14. dakikada buldu. Mehmet Atik'in sağ kanattan ortasında düzgün vuruşla topu filelere gönderen Mehmet Fuat Gölbaşı takımını 1-0 öne geçirdi. 22. dakikada ender gelişen Kocaeli atağında Berat Demir maça denge getiren golü kaydetti. 29. dakikada Eser Yayla'nın ortasını kafayla ağlarla buluşturan Fuat Gölbaşı skoru 2-1'e taşıdı. Maçın ilk yarısı 2-1 Etimesgut üstünlüğüyle sona erdi.

İKİNCİ YARIDAN GOL SESİ ÇIKMADI

İkinci yarıya hızlı başlayan takım konuk ekip Kocaeli Birlikspor oldu. Kocaelispor üst üste bulduğu pozisyonları gole çeviremedi. Bu pozisyonlara Etimesgut kalecisi Osman Mert Göktepe izin vermedi ve kalesinde adeta devleşti. Ev sahibi ekip yakaladığı kontrataklarda Eser, Mehmet ve Yaşar'la birçok gol pozisyonundan yararlanamadı. İki takımın çabaları sonucu değiştirmeyince maçın 90 dakikası Etimesgut Belediyespor'un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi. Bu galibiyetin ardından puanını 25'e çıkarıp 10. sıraya yükseldi.

etimesgut-kutu-1.jpg

ETİMESGUT’TAN MEHMETÇİĞE DESTEK

Mehmetçiğin Afrin’deki teröristlere karşı başlattığı “Zeytin Dalı” operasyonuna Türkiye’den destek her geçen gün çığ gibi artarken kahramanlarımıza bir destekte Etimesgut Belediyespor ve Kocaeli Birlikspor’lu futbolculardan geldi. İki takımın futbolcuları maç öncesi sahaya "KALBİMİZLE DUAMIZLA MEHMETÇİĞİN YANINDAYIZ" yazılı pankartla çıkarak futbolseverlerden tam destek aldılar. Açılan pankartı gururla tanıyan futbolcular taraftarlardan büyük alkış aldı.

etimesgut-kutu-002.jpg

DEMİREL’DEN FUTBOLCULARA TEBRİK

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel ve Kulüp Başkanı Hasan Kartal maçı şeref tribününde birlikte izledi. Başkan Demirel soyunma odasına inerek futbolcuları aldıkları galibiyetten dolayı kutlayarak, takımın son 3 maçını galip bitirdiğini hatırlattı ve başarılarının sürmesini temenni etti. Başkan Hasan Kartal da, maçın belirli bölümlerinde çok iyi futbol sergilediklerini ifade ederek, seyir zevki veren daha iyi bir takım olmak için çalıştıklarını söyledi. Başkan Kartal ligin bundan sonraki maçlarının daha zorlu geçeceğini ve her maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarının ifade ederek futbolculara teşekkür etti.

etimesgut-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.