Etimesgut’tan buraya kadar

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Etimesgut Belediyespor evinde Evkur Yeni Malatyaspor’a 2-0 yenildi. İlk maçı yine aynı skorla kazanan Süper Lig temsilcisi Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16'ya kalan ekip oldu.

Etimesgut’tan buraya kadar
Yayınlanma:
Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçında Etimesgut Belediyespor evinde Evkur Yeni Malatyaspor’a 2-0 yenildi. İlk maçı yine aynı skorla kazanan Süper Lig temsilcisi Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16'ya kalan ekip oldu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur rövanş maçları birbirinden heyecanlı ve çekişmeli maçlarla devam ediyor. Arda Kardeşler, Mehmet Kapluhan ve Candaş Elbil hakem üçlüsünün yönettiği Etimesgut Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Başkent temsilcisi Etimesgut Belediyespor Spor Toto Süper Lig temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmenin yaşandığı mücadelenin ilk yarısı 0-0 sona ererken ikinci yarıda deplasman temsilcisi 54. dakikada Ahmed Ildız 88. dakikada Mustafa Eskihellaç’ın attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrıldı. İki takım arasında oynanan ilk maçı da aynı skorla kazanan ev sahibi Evkur Yeni Malatyaspor adını son onaltı takım arasına yazdıran taraf oldu.

İLK YARIDA GOL YOK

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur maçında Etimesgut Belediyespor ile Evkur Yeni Malatyaspor Etimesgut Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. İki takımda ilk yarıya kontrollü bir oyunla başladı. Ev sahibi siyah beyazlılar ilk maçta aldığı 2-0’lık mağlubiyeti telafi etmek için sahaya çıkarken deplasman temsilcisi Malatyaspor ise skoru koruyup ani ataklarla gol arayıp bulacağı gollerle bir üst tura çıkmak için sahaya çıktılar. Karşılıklı ataklarla başlayan mücadelede ev sahibi Etimesgut güçlü rakibi karşısında girdiği pozisyonları değerlendiremeyince maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi.

EV SAHİBİ DİRENEMEDİ

İkinci yarıya hızlı ve atak başlayan ev sahibi Etimesgut Belediyespor olmasına karşın bu yarıda golleri bulan deplasman temsilcisi Evkur Yeni Malatyaspor oldu. Maçın 54. dakikasında Malatyaspor öne geçti. Bu dakikada Ahmed Ildız’ın ceza sahası dışından yaptığı vuruşta, yerden seken top kaleci Hasan Sürmeli’nin üzerinden ağlarla buluşunca bu golle sarı kırmızılılar 1-0 öne geçti. Bu golden sonra beraberlik için yüklenen Etimesgut Belediyespor girdiği pozisyonlardan yararlanamayınca maçın 88. dakikasında kalesinde ikinci golü de gördü. Bu dakika içinde Mustafa Eskihellaç’ın şutunda kaleci Hasan Sürmeli’den dönen topu Eren Tozlu tamamlayarak filelere gönderip durumu 0-2’a getirdi. Bu dakikadan sonra iki takımın çabaları sonucu değiştirmeyince karşılaşma, Evkur Yeni Malatyaspor’un 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

 

 Sorumlu Yazı İşleri Müdürü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.