Ev yandı 90 bin TL kül oldu

Muğla'nın Seydikemer ilçesine bağlı Kınık Mahallesi'ndeki bir evde çıkan yangında, ev sahibine ait iki katlı kerpiç ev tamamen yanarak kül oldu. Yangında 90 bin TL nakit para ve 5 ton buğday yangının etkisiyle küle döndü.

Ev yandı 90 bin TL kül oldu
Yayınlanma:

Olay, öğle saatlerinde elektrik tesisatının kısa devre yapması sonucu meydana geldi. Yangın hızla yayılarak tüm evi sardı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbarla birlikte bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri kısa sürede olay yerine ulaşarak yangını söndürdü. Ancak yangında, evde bulunan 90 bin TL nakit para ve 5 ton buğday tamamen yanarak kül oldu. Ayrıca, 10 kümes hayvanı ve 25 küçük baş hayvan da yangın nedeniyle telef oldu.

Olayla ilgili inceleme ve soruşturma başlatıldı. Yangının elektrik tesisatından kaynaklandığı belirlendi. Bu tür olaylar, elektrik tesisatının düzenli olarak kontrol edilmesi ve yangın güvenliği önlemlerinin alınmasının önemini bir kez daha gösteriyor. Yetkililer, nakit para ve değerli eşyaların güvenli bir şekilde muhafaza edilmesi gerektiğini söylüyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.