Fahrettin Altun: ''Bölgedeki insanı krizin sona ermesi için çabalıyoruz''

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına dair önemli açıklamalarda bulundu.

Fahrettin Altun: ''Bölgedeki insanı krizin sona ermesi için çabalıyoruz''
Yayınlanma:

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, 'Muhabir: Dijital Dönemde Haberciliği Yeniden Düşünmek' adlı forumda yaptığı konuşmada, dünya genelinde medya kuruluşlarının sosyal medya kültürüne kaydığını ve habercilikten uzaklaştığını vurgulayarak, bu durumun gerçeğin tercümanlığındaki sorumluluğu azalttığını belirtti.

HAKİKATPERVER MEDYANIN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Altun, İsrail'in Gazze'deki saldırılarını anlatan 'Kanıt' ve 'Tanık' adlı eserlerin tanıtımını yaparak, bu kitap ve belgesellerin hakikat ve adalet mücadelesinin bir parçası olduğunu ifade etti. İsrail'in Gazze'deki eylemlerini soykırım olarak nitelendirerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde uluslararası toplumu harekete geçirmek için çaba sarf ettiklerini dile getirdi.

Altun, Türkiye'nin köklü medya kuruluşlarının bu süreçte direndiğini ve yenilikçi yaklaşımlarla habercilikteki görevlerini yerine getirdiğini vurgulayarak, hakikatperver medyanın önemine dikkat çekti.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.