Fahrettin Altun'dan "Mehmet Şimşek istifa etti" iddialarına sert tepki: "Utanmadan,yeni yalanlar söylemeye devam mı edecekler?"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa ettiğine dair ortaya atılan iddialara sert bir tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, bu tür iddiaları gündeme taşıyanları dezenformasyon ve yalan haber yaymakla suçladı.

Fahrettin Altun'dan "Mehmet Şimşek istifa etti" iddialarına sert tepki: "Utanmadan,yeni yalanlar söylemeye devam mı edecekler?"
Yayınlanma:

Altun, Dezenformasyonla Mücadele Merkezi tarafından daha önce yapılan açıklamayı hatırlatarak, Şimşek'in istifa ettiği yönündeki iddiaların yalanlandığını belirtti. Ancak buna rağmen, bazı gazeteciler ve siyasetçilerin bu yalanı kasıtlı olarak tekrarlamaya devam ettiğini vurguladı.

Altun, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Şimdi, Sayın Bakanımızın açıklamasının ardından soruyorum. Dezenformasyonu, yalanı bir siyaset malzemesi, bir ideolojik aygıt gibi kullanmakta beis görmeyen mahfiller kamuoyundan özür dileyecek mi? Yoksa yine utanmadan, milletimizin gözünün içine bakarak yeni yalanlar söylemeye devam mı edecekler?"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya da paylaşımında yer verdi ve bu tür iddialara karşı kamuoyunu bilgilendirme sorumluluğunu vurguladı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.