Farklı şehirlerden kar manzaraları

Türkiye'nin farklı şehirlerinden gelen kar görüntüleri vatandaşlar tarafından görüntülendi. Farklı renklerin birleşmesinden meydana gelen harika görüntüler ortaya çıktı.

Farklı şehirlerden kar manzaraları
Yayınlanma:

Yurdun dört bir yanından gelen kar manzaraları görenleri kendisine hayran bıraktı. Türkiye'nin özellikle yüksek kesimlerinde hakim olan kar yağışı her yeri bembeyaz bir halı gibi kapladı. Ortaya çıkan eşsiz manzaralar karşısında telefonu eline alan çok sayıda vatandaş, farklı illerden birçok görüntü paylaştı.

FARKLI İLLERDEN BÜYÜLEYEN KAR MANZARALARI

Ülkenin dört bir yanından gelen kar manzaraları adeta büyüledi. Karabük, Sakarya, Balıkesir ve Kastamonu illerinde etkili olan kar bir de sonbahar renklerine bürünen ağaçlarla birleşince adeta tabloları andıran görüntüler ortaya çıktı.

Balıkesir'den gelen görüntülerde kızıl tonların hakim olduğu ormanlık alanda beyaz kar ve kızıl yapraklar bir araya geldi. İki rengin kontrastı dikkat çekti.

kizil-tin.jpg

Karabük'te yer alan UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne giren, Safranbolu Sarıçiçek Yaylası'nda da çam ağaçları karla buluştu. Kar manzarası havadan dronla görüntülendi.

karabuk.jpg​​​​​​​

Sakarya ve Kastamonu illerinde etkili olan kar yağışı sonrasında da ortay​​​​​​​a etkileyici görüntüler çıktı.

​​​​​​​sakarya.jpg​​​​​​​

​​​​​​​kastamonu.jpg​​​​​​​

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.